Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brandy Klarková sa cíti byť pod tlakom kvôli tomu, že v oblasti sexu nie je skúsená a chce to dobehnúť pred nástupom na vysokú školu. Preto si urobí zoznam úloh, ktoré musí splniť, skôr než sa na jeseň presťahuje na internát. (oficiální text distributora)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (63)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda dolů za "scénu s MARS tyčinkou" - ta byla zbytečně sprostá a nechutná a vůbec se do filmu nehodila. Jinak jsem byl ale maximálně potěšen a především pobaven! Nevím čím to bylo - jestli jsem na ten film měl zrovna tu správnou náladu a rozpoložení a nebo mi prostě jen sedl, ale už pěknou dobu jsem se takto nebavil a nenasmál u nějaké komedie. Většina fórků (až na výše zmíněný) byla trefných, scénky zábavné, postavy mi tam taky seděly. Spokojenost. Kdo hledá nenáročnou "teen komedii", u které se zasměje, To Do List je přesně pro něj. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Aubrey mám rád, a považuji ji za solidní filmovou komičku. Bohužel její styl se hodí k záležitostem jako je To Do List. Serious-like humor v moderní podobě. Počiny v tomto žánru jsou zpravidla retardované. Základní kostra tady je učebnicově předvídatelná, jednotlivé kroky už tak moc ne, ale to stejně moc nepomáhá. To Do List je normální komedie pracující s trapnými momenty a "sprostým" humorem. Možná na přelomu tisíciletí to bylo aspoň nové, ale ani tehdá jsem to nepovažoval za nic extra vtipného. Tady přimhouřím oko a zaokrouhlím nahoru kvůli Aubrey. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jedna scéna to ťahá dole - tá s tým "snickersom" v bazéne - hodne trápne, zbytočne fekálne a film by sa bez toho obišiel. Teda ono je to celé o prasačinkách, miestami na úkor dobrého vkusu, od začiatku do konca to útočí na spoločenské stereotypy a je to drzé, vtipné a trefné, iba to hovno to u mňa kazí. Ako vlastne vždy. Atmosféra 90. rokov nefunguje dokonale, ale neskutočne ma také niečo dokáže potešiť, všetky plagáty a hudba - perfektný pesničkový soundtrack, narážky, citácie, satira... A Aubrey bez komentára. Guilty pleasure (Silvester 2013). ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nápad dost neoriginální (v podstatě jednoduchá zápletka - šprtka chce přijít o panenství), přesto mi něčím The To Do List originální přišel. Ani přesně nevím proč. Nicméně není to taková ta klasická teenage komedie a celé je to na dost tenké hranici trapnosti, takže určitě ne film pro každého, ale na jedno zkouknutí proč ne.. 55 % ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Z polovice vydarený a z polovice vydarený film. Plusy Bill Hader, Andy Samberg, Clark Gregg a asi aj ten žaluď Mintz-Plasse. Ďalšie plusy. Je to vtipné. Hlavne druhá polka. A páčilo sa mi, že niektoré scény neskončili ako by každý čakal. Problém je že ta polka stopáže je kurvesky otravná a začínam tušiť, že na tieto filmy som starý. Rovnako ako herečka v hlavnej úlohe, ktoirá hrala o 9 rokov mladšiu postavu. Je to trochu babské, ale občas som sa faskt smial takže pod tri hviezdičky nemôžem, škoda, že niektoré pasáže sú fakt trápne. 50%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Všetci herci, ktorí vo filme stvárnili tínedžerov, boli v čase natáčania dospelí. Väčšina bola staršia ako 25 rokov. (Sufferer)
  • Snímka mala pôvodne niesť názov The Handjob. Museli ho však zmeniť, pretože ľudia si mysleli, že ide o natáčanie pornofilmu a produkcia mala problémy zabezpečiť miesta nakrúcania. (Sufferer)

Reklama

Reklama