Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (557)

Vessper 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukal třetí sérii a musím uznat, že mě tento seriál naprosto uhranul. Dalo by se říci, že jsem ho vykoukal jedním dechem a ani minutu jsem se u něj nenudil. Macht i Adams jsou skvělí a jejich kolegové a spolupracovníci také. Neplatí zde pravidlo, že seriál ztrácí na kvalitě novými řadami a tak rozhodně řadím Suits mezi své nejoblíbenější serály a nemůžu se dočkat další série. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Gabriel Macht mě prvně zaujal v roli konkurenčního "dealera léků" ve filmu Láska a jiné závislosti. Jenomže to jsem ještě netušila, jak úžasný bude v Suits. Naprosté překvapení. Hraje charakter, který je zbožňovaný i nenáviděný, arogantní i soucitný... hajzl, který se řídí pravidly. Jednoduše mi je nesmírně blízký. Suits je netradiční seriál o právnících a navíc obdařen neskutečně sexy Gabrielem Machtem. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Jo, určitě jedná se o kvalitní konverzační seriál. Většina epizod mě bavila, ale bohužel nemám nutkavou potřebu sledovat 2. sérii. Hlavně díky silné jednotvárnosti epizod (kvůli stejnému důvodu nejsem aktivní divák u Dr. House). Uvidíme, zda si pokračování Kravaťáků najde místo v mém už tak dost plném rozvrhu. 75% - Nejoblíbenější postavy: Luis Litt, Donna, Rachel Zane ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Fajn. Strávila jsem celý den sledováním tohoto seriálu, díky mému nejlepšímu kamarádovi, kterému vážně děkuju, že mi to doporučil. Nejenom, že v určité herečce vidím úplně sebe - po "právnické" stránce a osobnostně, ne vzhledově, ale celý motiv je naprosto skvělý! Právničina nebyla nikdy podána tak zábavně a šarmantně, jak jí podává Gabriel Match spolu s Patickem J. Adamsem; oba mají ohromné charisma a každý má v sobě něco ozbrojujícího. Doslova každým dílem přichází úplně něco nového, nový případ, noví lidé, ale zároveň se pořád rozvíjí ten hlavní, čím dál víc zajímavý příběh. Je to vážně skvost! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Svižné, stylové a výborně natočená pohádka o právnících, která navíc v druhé sezóně výtečně šlape na plyn. Postavy jsou výborně napsané a ještě lépe zahrané, sypou ze sebe jednu hlášku za druhou a i přes ty nejdražší kvádra a pozlátka jsou naprosto lidské a uvěřitelné. Případy by sice mohly být někdy lepší, ale jelikož v druhé sérii ustoupí do pozadí, tak to ani tolik nevadí. Suits se tak po necelé druhé sérii přidává k současné dramatické (nebo snad komediální?) špičce. ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Louis Litt sice miluje kočky, ale jeho představitel Rick Hoffman je na ně ve skutečnosti alergický. Při natáčení s kočkami musí u sebe mít lék a inhalátor. (Reiner)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama