Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychová a trochu i šílená komedie u které může člověk vypnout a vychutnat si ten nesmyslný příběh. I když je to film tak na jedno podívaní a dost! , musím uznat, že jsem se docela bavil. Jason Bigs a Amanda Peet byli skvěl… Zato Steve Zahn A Jack Black nebyli vtipní, ale trapní. Dám dvě hvězdy... ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Pekelnou Ženskou jsem před pár lety jen fragmentovitě shlédl na HBO, ke všemu s dabingem, ale párkrát jsem se usmál, takže nebyl důvod nevěnovat této taškařici celých 90 minut. Ústřední potrhlé trio Black, Biggs a Zahn versus usurpátorská mrcha s atraktivním a charismatickým zevnějškem Amandy Peet, to vypadá na první pohled jako funkční kombinace. Nicméně až na pár povedených vtipů, kterými tak akorát zaplníte trailer, nebo uspokojíte nekoncentrovaného diváka, se chatrný scénář potácí na hranici trapných gagů a své hrdiny profiluje stereotypně jako roztěkané pitomce, což sice mnohdy vtipné bývá, nikoliv v tomto případě. 40% ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k ústřednímu námětu by se dalo hovořit o úspěchu, když tahle komedie téměř dosahuje průměru. Jenomže s triem Biggs-Zahn-Black to mohlo dopadnout rozhodně mnohem líp. Sice se snažili (hlavně poslední dva jmenovaný), ale příběh to celý táhnul hodně dolu. Scénář nepůsobil kompaktně jako celek, spíš jenom jako změť několika scének, který při sobě držely jenom silou vůle. Nějaký vtípky se ale nakonec přece jenom povedly ("elektrickej" taneček, výstupy rugby trenéra), takže za ně letí třetí hodně slabá hvězda. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Jeden z úletů, které z oblibou vyhledávám, ústřední trio looserů je fantastické(Nejvíc Jack Black v roli homosexuálního obsolventa Sendvičové univerzity:D) , k tomu posedlost Neilem Diamondem:)... Děj prakticky neexistuje, ale nevadí, stejně sem se párkrát slušně zasmál, film rozhodně není pro každého, ale pro mě dokonalá relaxace... ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

asi dvakrát mě skutečně rozesmáli a to je docela dost, vetšinou se to ani nepovede. Jinak jde o hezkou holku, která ukazuje v celém filmu výstřih a zotročí si jednoho kluka, parta bláznivých kamarádů se ho pokusí zahránit, unesou tu zlou, najdou mu místo ní jeptišku a na konci se každej s každým ožení vdá či něco takového, ten konec je slabší, ale jinak je to docela zábava. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • S filmováním se začalo 7. června a pokračovalo se do srpna roku 2000. (Stocki)
  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)
  • Když Sandy souhlasí se společnou večeří s Darrenem, jdou do skutečné restaurace The Cannery Seafood House. Scéna kde Sandy vrhne Darrena do vody byla natáčena právě vně restaurace. Ovšem když poté Sandy vytahuje Darrena z vody nacházejí se na východním konci pláže Jericho Beach, blízko tenisového klubu Jericho. Potíž je v tom, že mezi restaurací a pláží Jericho je vzdálenost přibližně 8 mílí! (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama