Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Chlopotun 

všechny recenze uživatele

Tak asi po hodine filmu v pozadí hrá velmi povedomá pesnička a ja rozmýšlam, kde som to už počul? a naraz mi trkne, že som tú istú pieseň počul asi pred pol hodinou keď hrala vo filme prví raz a to ju potom pustili ešte niekoľkokrát, holt niekto si vydával nový album a potreboval malé promo. Inak čo sa samotného filmu týka dosť som sa nudil. Jedna hviezda za občasné komediálne vsuvky v postave Kevina Harta a tá druhá za Meagan Good. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tak to je fakt výborná komedie!! Takhle jsem se už dlouho nepobavila. Samozřejmě, že je to i hodně romantické, ale vůbec ničemu to nevadí. Vše je skvěle vymyšlené, jak návaznost všech postav, tak i děj. Je dobré, že má každá postava jiný charakter, životní styl, povahu a podobně a na všechny sedí totálně jejich popis v "knize mužů". Konec je sice předvídatelný, ale to je americká klasika. Dala bych i 5 hvězd, kdyby bylo více známějších herců, nebo kdyby to byla trochu menší slaďárna. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné , ovšem - Proč jsem se ženil ? bylo o něco lepší . Jo číča je fajn , ale místy trochu kulhala . Občas vtipné rádoby životní názory kluků a dívek působily místy trochu násilně a uřvaně . Ke konci se dalo dost předvídat jak , co , kdo , s kým . Taková typická černošská komedie bez ladu a skladu . Jak jsem již uvedl špatné to rozhodně nebylo , něco tomu ovšem chybělo . Více komediálních prvků a bylo by to zábavnější . ()

Poga 

všechny recenze uživatele

Nemyslel by som si že film, cielene produkovaný a určený pre afroamericke publikum ma bude vlastne naozaj baviť. Scenár síce nesrsi zrovna originalitou a v podstate sa to celé dá predvídať. Ale herecké výkony, pre mňa neznámych hercov (okrem Gabrielle Union), sú obstojne, má to celkom spád a ešte k tomu herečky sú ozaj pekné. Slušné 3/5 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by to byla nějaká extrémní sranda k popukání. Ano, dva-tři záseky tam byly a tím by mohlo všechno zajímavé skončit. Nuže, nestalo se tomu tak a několik dalších zvratů ve vztazích zamává s vaším chtíčem vědění, jak to celé dopadne. Nebojte, žádná pohroma vás nečeká...pušinku budete mít od medíku jako batolátko... Prostě a jednoduše, jak to mezi chlapy a lovkyněmi ústřic chodí. Černoši byli zajímaví, ale klapačky nezastaví, to především! Takže si připravte rychlé oči na míhající se titulky ;-) 66% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama