Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Podprůměrná kecačka o vztazích a nahánění bab a chlapů, plná chlapáckých "Yjééé, men" od rozevlátých cool a in niggas. Proti černochům nic nemám, ale tohle je zase další černošská odpadní komedie. Od kontinuálního sledování jsem přešel do proklikávání a někde kolem 35% filmu to vypnul a zahodil. Bylo mi špatně. Nedoporučuji sledovat před a po snídani, před a po obědě a před a po večeři. ()

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se ztrácela v podobnosti herců, kapku jsem se nudila, asi 2x jsem se zasmála. Michael Ealy je fakt kus a já tak trochu doufala, že uvidím i víc, než jen svlečená trička :-D Nelíbil se mi ten chlapík v rozvodu a malý syn svobodné ženy, ostatní herci v pohodě. Chtělo by to přidat více kvalitnějších fórů a méně skoků mezi páry, lepší dialogy a vymazat vypravěče. ()

Reklama

opiumka 

všechny recenze uživatele

Romantická komeide, která je opravdu zároveň i komedie. Člověk sice nepadá ze židle v záchvatech smíchu, ale usměje se nahlas jednou i vícekrát za 20 minut. Romantika je také schůdná a ne nechutně sladká. Tedy až na konec. Samozřejmě, že musí dojít k napravení všech hříšníků a jak jinak než sladce, aby to potěšilo dámy - pro které je stejně komedie určena. Ale dle mého názoru se pobaví i mužská část populace. Lepší průměr. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu se to malinko táhlo a taky mi nějakou dobu trvalo, než jsem měla jasno v tom, kdo je kdo, ale jakmile se najelo na samostatné příběhy všech párů a začala pomyslná válka pohlaví, dostalo to slušné grády. Čekala jsem takovou tu typickou černošskou komedii, ale k mému příjemnému překvapení se z toho vyklubala moc hezká romantika, která mi vykouzlila nejeden zasněný úsměv na rtech a líbila se mi o moc víc než některé přeceňované vztahové komedie z poslední doby, jako třeba namátkou Kamarád taky rád. Jasně, že je to typická hollywoodská pohádka, co má k realitě na míle daleko, ale my ženské to tak máme přece rády, alespoň občas. A přidávám jednu soukromou hvězdičku navíc za to, že jim do toho zpíval můj oblíbený John Legend a taky, že mi byla většina postav skutečně sympatická. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Screen Gems // Počet premietajúcich kín v USA: 2,015 // Otvárací Víkend USA: $33,636,303 // Presne tak isto ako aj pri Perryho filmoch (Why did I get Married?, Why did I get Married too), tak aj pri tomto filme som zostal po odpozeraní úplne šťastný a plný energie. Neviem či to robí to černošské obsadenie, dej alebo réžia, ale určite viem, že mám slabosť pre tento druh filmov. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama