Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

opiumka 

všechny recenze uživatele

Romantická komeide, která je opravdu zároveň i komedie. Člověk sice nepadá ze židle v záchvatech smíchu, ale usměje se nahlas jednou i vícekrát za 20 minut. Romantika je také schůdná a ne nechutně sladká. Tedy až na konec. Samozřejmě, že musí dojít k napravení všech hříšníků a jak jinak než sladce, aby to potěšilo dámy - pro které je stejně komedie určena. Ale dle mého názoru se pobaví i mužská část populace. Lepší průměr. ()

Desmond04 

všechny recenze uživatele

Byl jsem kapku skeptický, ale v průběhu si mě tato černošská komedie získala. Humor je sympatický, ne přehnaně trapný, spíš pěkně vyvážený. Herecký konkurz dopadl také dobře, a tak jsou všechny postavy dobře uvěřitelné. Zařazení velkého bílého felláka jsem sice nepochopil, ale to už vem čert. Celkově jsem velmi spokojený, ale osobně se trošku obávám, jak na tom bude druhý díl. Přeci jen, nepříjde mi, že by zde byl nějáký velký manévrovací prostor. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu se to malinko táhlo a taky mi nějakou dobu trvalo, než jsem měla jasno v tom, kdo je kdo, ale jakmile se najelo na samostatné příběhy všech párů a začala pomyslná válka pohlaví, dostalo to slušné grády. Čekala jsem takovou tu typickou černošskou komedii, ale k mému příjemnému překvapení se z toho vyklubala moc hezká romantika, která mi vykouzlila nejeden zasněný úsměv na rtech a líbila se mi o moc víc než některé přeceňované vztahové komedie z poslední doby, jako třeba namátkou Kamarád taky rád. Jasně, že je to typická hollywoodská pohádka, co má k realitě na míle daleko, ale my ženské to tak máme přece rády, alespoň občas. A přidávám jednu soukromou hvězdičku navíc za to, že jim do toho zpíval můj oblíbený John Legend a taky, že mi byla většina postav skutečně sympatická. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Screen Gems // Počet premietajúcich kín v USA: 2,015 // Otvárací Víkend USA: $33,636,303 // Presne tak isto ako aj pri Perryho filmoch (Why did I get Married?, Why did I get Married too), tak aj pri tomto filme som zostal po odpozeraní úplne šťastný a plný energie. Neviem či to robí to černošské obsadenie, dej alebo réžia, ale určite viem, že mám slabosť pre tento druh filmov. ()

Chlopotun 

všechny recenze uživatele

Tak asi po hodine filmu v pozadí hrá velmi povedomá pesnička a ja rozmýšlam, kde som to už počul? a naraz mi trkne, že som tú istú pieseň počul asi pred pol hodinou keď hrala vo filme prví raz a to ju potom pustili ešte niekoľkokrát, holt niekto si vydával nový album a potreboval malé promo. Inak čo sa samotného filmu týka dosť som sa nudil. Jedna hviezda za občasné komediálne vsuvky v postave Kevina Harta a tá druhá za Meagan Good. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama