Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma, ale prostě nějak mne tenhle film nepřesvědčil... Kdyby to měla být opravdu komedie, nějak mne nerozesmála... a jestli to mělo být romantické, tak mám asi jiné představy o romantice... a ani jako sci-fy to moc nezabodovalo - nepodařilo se mne přesvědčit o tom, že by nějaká ženská někdy četla názor chlapa na to, co a jak chlapi myslí... natož aby to četly více než dvě ženy... Takhle to prostě na světě není, ženy nikdy nezajímá, co si chlapi myslí a věří jen tomu, co o myšlení mužů napíší jiné ženy... které o něm vědí naprosto to samé = píp... No, ale odmyslím-li si tento sci-fy prvek, pak ti černoušci byli celkem sladcí a ty černošky (až na tu kariéristku) byly k sežrání, takže jsem se dlouho rozhodoval, jestli za těchhle 70% dám 3 nebo 4 hvězdičky... Nakonec mne pro zaokrouhlení směrem dolů přiměla jedna z posledních scén filmu, kdy si znovuvybojovaná manželka toho trpaslíčka táhla jako kus masa... tím si u mne film dost pohoršil jinak celkem pohodový dojem... Tož tak. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Muži vs. ženy. A já v záchvatech smíchu. Je to předvídatelná komedie, ale já si u toho krásně odpočinula. Prostě vztahy, humor, romantika a spousta nádherných a ještě jednou nádherných černochů - to je jasné, že je to film pro mne:)) Jen škoda, že na konci to končí tak jak by si to každá z nás představovala. Realita je ale úplně někde jinde. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdo ovládá číču, ovládá hru." A tou hrou patrně nebude basket, který chlapi tak rádi hrají, zatímco po nich ženy vyžadují nesmysly typu - ber mě vážně, dospěj nebo měj mě radši než svou mámu. Dosud jsem si myslel, že když se dva mají rádi, tak za nějaký čas přiletí čáp, ale tato taktická bitva pohlaví mi otevřela oči. Tenhle boj jsme, chlapci, prohráli a ještě věříme tomu, že to tak není. Je to smutné, černé, ale nakonec i docela zábavné. Ve skutečném životě jistě hravě zvítězíme a tak si nenechme kazit náladu filmem, který se naoko tváří jako remíza. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu se to malinko táhlo a taky mi nějakou dobu trvalo, než jsem měla jasno v tom, kdo je kdo, ale jakmile se najelo na samostatné příběhy všech párů a začala pomyslná válka pohlaví, dostalo to slušné grády. Čekala jsem takovou tu typickou černošskou komedii, ale k mému příjemnému překvapení se z toho vyklubala moc hezká romantika, která mi vykouzlila nejeden zasněný úsměv na rtech a líbila se mi o moc víc než některé přeceňované vztahové komedie z poslední doby, jako třeba namátkou Kamarád taky rád. Jasně, že je to typická hollywoodská pohádka, co má k realitě na míle daleko, ale my ženské to tak máme přece rády, alespoň občas. A přidávám jednu soukromou hvězdičku navíc za to, že jim do toho zpíval můj oblíbený John Legend a taky, že mi byla většina postav skutečně sympatická. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre natočená „komédia“ na horúcu letnú nedeľu. Štyri rôzne príbehy, ktoré majú jednu vec spoločné: problémy v nich spravila jedna kniha, ktorá prezradila ženám to, „ako sa chová väčšina mužov“. Nakoniec však láska zvíťazí nad „zdravým rozumom“ – tak ako to má byť! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama