Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

Botič 

všechny recenze uživatele

Skutečně pozoruhodný počin na horovém poli - evidentně nezvládnutá práce střihače, který někde na podlaze musel nechat zatraceně velkou spoustu materiálu. Takhle zprasený film jsem neviděl už hodně dlouho. Ps: Není nad to dokoukat Texaský masakr 3D a pak při cestě na nákup potkat podezřelé individuum s motorovkou v jedné a ervéhápkou v druhé ruce. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

A máme tady další film s Koženou tváří - Texaský masakr motorovou pilou 3D - Tento film je volným pokračováním Texaského masakru z roku 1974. Hned na začátku filmu v titulcích jsou ukázky z prvního dílu. A příběh začíná tam kde skončila jednička. Místo zesnulého herce Jima Siedowa, si tuhle roli na začátku filmu zahrál Bill Moseley, který hrál v druhém dílu Texaského masakru z roku 1986 - V roli pošuka Chop-Topa. Malou roličku na začátku si tady opět zopakoval herec John Dugan v roli kanibalskýho dědečka. Hrál tu i samotný Gunnar Hansen, představitel první Kožené tváře - Na začátku filmu je také v domě šílené rodinky, s kšiltovkou a plnovousem - V titulcích je uvedený jako Boss Sawyer. Musím ale říct že ten začátek mě moc nesedl, nemá to moc logiku, v domě kanibalů na začátku filmu je víc postav, což v prvním dílu vůbec nebylo. Hlavní postava filmu Heather Miller kterou zahrála Alexandra Daddario je slaďoučká a svojí roli zahrála dobře. Dan Yeager v roli zabijáka s motorovou pilou byl další dobrý představitel téhle hororové postavy. Scott Eastwood (Syn Clinta) v roli fízla Carla byla pěkná svině :D Na konci filmu mě taky mile překvapila herečka z prvního dílu Marilyn Burns - V prvním dílu hrála hlavní postavu, hipísačku Sally. Atmosféra ve filmu je dobrá, gore efekty jsou výborně udělaný, krvák jak má v téhle sérii bejt. Konec se mi hodně líbil. Chápu že tenhle díl spoustu lidí zklamal, ale mě se to prostě líbilo, já tuhle sérii miluju. Pro mě stokrát lepší než ta sračkoidní čtyřka z roku 1994 - To je jasný! ;) Režisér John Luessenhop natočil další vynikající díl téhle série. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Další pokračování skopičin naše známého retarda Leatherface tentokrát skočí v čase a našemu obtloustlému maskovanému klukovi přibylo pár šedivých vlasů, rozrostla se sbírka motorových pil, ale jinak se vůbec nezměnil. Jeho family mu až na jedinou sestřenku vyvraždili o něco méně retardovaní spoluobčané a tak je to tentokrát jen na něm jak si poradí s další partičkou přiblblých teenagerů (díkybohu za nezbytné kozy !) a vykoná pomstu na vrazích svých příbuzných. A vzhledem k tomu, že jsem člověk co si pouští třeba do zblbnutí oblíbený song, tak se mi texaský masakr na stále stejný způsob nemohl nelíbit. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Onehdy za starých časov, po dopozeraní Hooperovho originálu, som vo vytržení túžil, aby trval ďalšiu hodinu a pol. Chcelo sa mi na onej symfónii hororovej hrôzy viezť ďalej, vôbec nevystupovať. Texas Chainsaw 3D na originál nadväzuje presne v tom duchu... akurát že úplne zmenil koncept ako komornej klasiky, tak i prerábok z Bayovej produkcie, ktoré súčasnému mladému divákovi lahodili ultra-brutalitou a moderne podanou pochmúrnou atmosférou. Je z nich najmenej krvavý, pochmúrny nie je vôbec, Leatherface v ňom nosí fialový sveter a do deja mu zasahuje konflikt miestnych vesničanov s pozostatkami rodiny Sawových takým spôsobom, na aký divák nie je zvedavý. Scéna na kolotočiarskej púti prekvapila a potešila, a Alexandra Daddario je po dlhej dobe zaujímavou herečkou v slasheri, ale zbytok je scénáristický i režijný omyl, ktorý nenudí, ale všetko čo sa v ňom deje, je v kontexte s hororovou legendou špatne. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to podpriemerný horor, ktorý je ďalšou časťou tejto celkom obstojnej série. Má pomerne dobrý príbeh o mladej žene, ktorá sa dozvie, že v Texase po svojej zosnulej starej mame zdedila rozsiahly dom a tak sa tam vydá aj so svojimi priateľmi, aby si ho obzrela a rozhodla, čo ďalej. Lenže už čoskoro si uvedomuje, že dom ukrýva aj jedno veľmi nebezpečné tajomstvo, brutálneho vraha, o ktorom si všetci myslia, že zomrel už pred rokmi a tak musia bojovať o svoje životy, ale dozvedá sa aj nové temné skutočnosti. Spracovanie ale za moc nestojí, síce celkom chválim, že to má svižné tempo, stále sa niečo deje a tak to celé ujde dosť rýchlo a navyše ešte spočiatku ma celkom milo prekvapilo, že tvorcovia sa nerozhodli vybrať len tým najstereotypnejším smerom, ale chceli tomu dodať aj nejaký nápad a nejaké tie zaujímavejšie situácie, no nanešťastie už čoskoro ten lepší pocit prejde a skôr som začal ľutovať, že vôbec nejaké ambície aj mali, pretože s tým vôbec nedokázali naložiť. Nemám rád toto teenagerské prevedenie, ocenil by som trochu serióznejší prístup, navyše je tu až príliš mnoho úplne absurdných scén, pri ktorých som začal premýšľať, či sa nejedná o nejakú paródiu, ale aj tak tú prvú polovicu sa na to ešte dá bez nejakých väčších problémov pozerať, aj keď sa samozrejme nejedná o nič výnimočné a prakticky všetko sa už dalo vidieť viackrát a aj omnoho lepšie. Ale potom ma to už prestalo zaujímať a dopozeral som to už len zo zotrvačnosti, pretože už to bolo jednoducho až príliš hlúpe. Po hororovej stránke tu tiež nie je moc o čo stáť, atmosféra je nulová a o nejakom napätí tiež nemôže byť ani reči, čo by mi v tomto type filmu ani moc neprekážalo, keby aspoň tie úmrtia za niečo stáli, ale ani tie ma moc nezaujali. Je tu len jedno trochu zaujímavejšie zabitie a jeden slušný čiernohumorný moment, o ktorý sa postará policajt, ale inak je to všetko len taká obyčajná rutina a navyše ani tie naháňačky s motorovou pílou už nie sú také dynamické. Herecké obsadenie je slabé, celá hlavná skupina je tvorená len samými nesympatickými postavami, ktoré mi boli úplne ukradnuté, za niečo stoja jedine dve vedľajšie postavy, šerif a právnik. A nanešťastie ani samotný zabijak tu nevyvoláva žiadny rešpekt. Réžia a technická stránka sú aspoň po tej vizuálnej stránke celkom obstojné, ale inak tu nie je čo chváliť. Síce sa nepovažujem za fanúšika tejto série, ale tie tri diely, ktoré som videl mi neprišli zlé, štandardné hororové oddychovky, ale toto je už len jedna zbytočná blbosť, kde nie je o čo stáť. Ale aspoň som to pozeral v tej správnej nálade a tak som to prežil bez ujmy na zdraví. 44% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

Reklama

Reklama