Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Hopsající klišéčko s originalnými prvky. Že si to pěkně protiřečí? Musim říct, že jsem viděl všechny Step Up a s jistotou můžu konstatovat, že tenhle byl nejlepší. Samozřejmě je to taneční moderní film a zde s nějakými velkými výkony či nápadem moc nesetkáte, ale tohle se k tomu aspoň přiblížilo. Pouliční skupina, která tančí v neobvyklých místech s zajímavou choreografií. To je docela slušná zábava. Příběh je sice naprosto obyčejný, klišoidní tedy i přesto je tu hodně tance, a proto jsem se bavil hlavně jím. Je tu velice zábavně natočen. 4* bych dal v případě účasti Channinga, jelikož jeho nepřítomnost tu je velice cítit. Hlavní hrdina mu je charakterově i docela postavově podobný, ale samozřejmě nedosahuje takových hereckých kvalit. Jedná se o velice podařenou jednohubku, zvláště pro fanoušky streetového tance a podobných aktivit. Já se bavil a myslím, že ostatní docela taky. 70%(Skvělá hudba(Glitch mob rulezz!!!)) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Příběh stupidní, klišovitej a obehranej až hanba. Ale co se patlat s kvalitou příběhu u filmu, kde o něj jde vlastně až na posledním místě a jeho účelem je slepit taneční scény, o který jde přece především. Tanec totiž vyřeší všechno, ať jde o lásku, která je ještě nasládlejší než v prvních dvou dílech, o strach, že nám jeden zlej pan podnikatel pro vidinu dalšího zisku zbourá naší domovinu, nebo o to, jestli dostanu angažmá v prestižní skupině, kam jen tak někoho nevezmou. Velké plus za to, že se se čtvrtým dílem konečně odstupuje od dance batlů a alespoň v něčem přichází svěží vlna, nesoupeříme tu už proti jiným tanečníkům, ale spojujeme se a chceme se dostat do povědomí milionů, což nedokážeme, pokud nebudeme doopravdy originální. A veškeré výstupy, ať už v galerii (můj favorit), restauraci, business centru, nebo ve finále, za to doopravdy stojej. 3D: *** mi tentokrát nepřipadá tak efektivní a promakaný jako u předchozího dílu (který má naopak jedno z nejlepších 3Dček na trhu), na efekty je umírněné (stojí za to snad jen u létajících bankovek a ve finále) ale i tak je celkem pěkně prostorové a zábavné. K tomu všemu třešnička na dortu v podobě sexy Kathryn McCormick, která mě udržela v pozoru, i když všechno ostatní začínalo selhávat (mňamózní jako Julia Voth). Všeho všudy asi nejzábavnější kousek série. 70% ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Už samotný začátek napoví, že se bude jednat o pitomost největšího kalibru. Choreografie je sice jakžtakž průměrná, ale scénář je na nic. Zábava asi tak do 15ti let, pro ostatní spíše nudná záležitost a ukázka toho, jak jsou v americe opět všichni bez starostí, happy a cool. Ale na tohle už mě nebaví se koukat. A úplně na konec nezbývá, než si položit otázku, jak mohla hlavní aktérka ve finále tušit, že bude tančit a vzala si pod sukni ty taneční bombarďáky. :D 30% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak jo, docela mě to překvapilo. Po jedničce se mi to snad líbilo nevíc, což je dost velké překvapení. Některá vystoupení byla opravdu dechberoucí a vizuálně velmi dobře udělaná, jen ten příběh za tím dost pokulhával, samozřejmě, že na konci všechno musí dopadnout dobře a všichni jsou spokojení, bleh. 3* ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

To se dělá, nalákat mě na Moose v traileru a pak mu dát jen slabých 20 sekund, z čehož 10 sekund mluví, jako by to ani nebyl on?! No, každopádně mě to nezklamalo, čehož jsem se původně bála a choreografie z muzea a ze zasedání zastupitelstva mě opravdu zaujaly (stejně jako lehce oplácaná dívka v Mobu - buď jim dochází tanečnice, nebo si konečně uvědomili, že se hýbat dokáží i lidé, kteří na sobě mají i trochu masa a ne jen kosti...). Zápletka mi tentokrát přišla trochu zajímavější než obvykle, to s Nike si ale mohli odpustit... :))) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • V záběru, kdy skupina tančí v restauraci, je kameraman nachystán s kamerou v rohlíku na tácu, v dalším záběru ale prochází kolem s prázdným tácem. (Hanka13)
  • Interpretem písně ''Let's Go'' v úvodní taneční scéně na autech je Travis Barker, bubeník slavné skupiny Blink 182. (vojan9)
  • V malých rolích v jedné taneční scéně se objevili Adam G. Sevani a Chadd Smith, učínkující z předchozích dvou filmů série. (..Lucas..)

Reklama

Reklama