Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak ten českej název mluví za vše. Je zajímavý, že jedna podkategorie se může dělit ještě na několik dalších, tohle sice postrádalo nějakou temnou atmosférku, ale plně to nahradily naháněčky a vůbec takový kousky, který ještě k vidění nebyly. Chvilkama to bylo až vtipně přehnaný, vtipně zahraný, ale kupodivu se mi to líbilo. Těhle jednohubek není nikdy dost. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Z těchto zábavných, krvavých hixploitationů už jsem asi nějak vyrostl. Inbred je pěkně natočená nenáročná jednohubka, nic víc, nic míň. Podobných kousků je milion, jsem přesycen. Před pár lety bych tomu napálil spokojenou čtverku, dneska už jen nezaujatě mávnu rukou a vypouštím z paměti. Ale kdo má chuť na poměrně poctivou dávku buranského veselí, směle do toho. 5.5/10 ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem se na to s titulky, které překládal zřejmě samotný google překladač, ale angličtina zde není moc složitá, takže to šlo. Jinak co se týče filmu, není úplně špatný. Překvapivě jsou zde zdařilé gore scény, které bych u "levného" béčka moc nečekal, ale překvapivě i zde se daly sesbírat originální záběry na končetiny, vnitřnosti atd. Jo Hartley byla docela dost přesvědčivá ve svém podání, jinak ostatní nic moc no... Doufám že na podobnou vesničku buranů nikdy nenarazím. :D ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Inbred začlo opravdu výborně, krvavě a zábavně ale postupem času se ta jiskra která mě ze začátku zasáhla vytratila a zbila mi jen buranská vyvražďovačka kterých tu je plno. Navíc finále společně s se skupinou dětí v baráku bylo strašně debilní. Inbred je značně krvavý, sice jsou zde smrdět efekty i tak je gore výborné a krví se nešetří. Postavy jsou neuvěřitelný klišé a jejich chování je retardované(křičení na lidi co je uvěznily bylo dost debilní). I když jsem pochválil gore tak scéna s koněm mi přišla hodně nepovedená. On celej film mi přišel takovej nedomyšlenej a proč lidi co vypadaly jako cool vidláci jsou v pozadí a místo toho tu máme chlapa co vypadá jakž takž normálně? průměr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle hixplotation mě příliš nevzal. Banda buranů byla i na komedii příliš buranská, příliš vtipných gagů či hlášek jsem se také nedočkal a tak vše viselo na tom, jak budou jednotliví členové expedice či vidlácké komunity odcházet ze světa a jaké bude gore. Způsoby řezničiny nijak nepřekvapily, ačkoliv čím se dá dnes ještě překvapit, ale ani nijak neurážely. Gore se docela povedlo, ale na Brity a na to, co jsem očekával, je to pořád málo. 30% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama