Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nesadlo ! V tomto prípade mal humor ustúpiť a pridať na krvilačnosti. Námet, ako aj scenár bol mizerný a celý balvan ostal na rejžovi. Nadsádzka bola zabudnutá , ,ako vlasne celé to cirkusantské šapitó. Motorovka ma pri podobných snímkoch už neumravní a ten blbeček v štýlovom saku, s make-up od šaška Ma teda naozaj pri hodnotení ukľudnil. HQ prostredie zneužité na NIČ! ( uhádni ukradnutý motív ) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jdi ji odříznout!" Bože, to zas byla srajda. Jsem se těšil na krvavou komedii, ale dostal jsem dementní blábol, který je jakousi parodií na výborných 2001 maniaků.Všichni jsou debilové, co pořád jen řvou a nadávají, takže se nelze ztotožnit ani s jednou postavou. Jejich osud mi byl naprosto lhostejný a přál jsem jim to nejhorší. Všem. Komedie? Možná jsem se párkrát uchechtnul... Zpočátku upindaná nuda, pak buranské drama a ve finále masomlejn ovšem bez mimořádných nápadů. Hvězdu dám za vcelku slušné gore (ale místy až viditelně pixelové) a fretku, která vyhodila tu blbku do vzduchu. Jo a pak za srajdy, co ohodily dementní poblikum, když ten nafouknutý fracek rupnul. Těžko plesat nad useknutými či ustřelenými hlavami nebo přetrženými burany, když podobné gore je dnes v kdejakém horroru. No, za mě velké zklamání...p.s. navíc jsem měl štěstí na vskutku sračkoidní titulky....co nakonec k téhle hrůze docela sedly... ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Takhle už mě dlouho žádný snímek neotravoval. Zbytečná, sprostá, nepůsobivá jednosměrná krávovina tentokrát z Anglie a z Německa. Rezervně beru, že Angličané horory točit neumí a hororové komedie už vůbec ne, ale až takový magor nejsem, abych byla tímhle bizzare hixplo unešená. Některé vraždy byly vcelku originální, jiný důvod pro tu jednu hvězdu nemám. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení. Nic moc jsem od tohoto nečekal, přičemž jsem dostal bandu směšných venkovských, pozpochyby incestních retardů, kteří kosí skupinu "jakýchsi" lidí "odkudsi" - klasický hixploitation (velmi zlehýnka připomínající DTM). Film obsahuje pár originálních momentů, gore je pojato velmi svérázným až splatterovým způsobem, což působilo ke konci i směšně (pro mě ne na škodu). Záporem budiž plochost děje, ale co už....je to britskej, lehce komediální hixplo, pro tyhle účely to stačí. Na jedno podívání úplně OK. 69% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak ten českej název mluví za vše. Je zajímavý, že jedna podkategorie se může dělit ještě na několik dalších, tohle sice postrádalo nějakou temnou atmosférku, ale plně to nahradily naháněčky a vůbec takový kousky, který ještě k vidění nebyly. Chvilkama to bylo až vtipně přehnaný, vtipně zahraný, ale kupodivu se mi to líbilo. Těhle jednohubek není nikdy dost. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama