Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film příšernej, to je bez debat ... Otřesní herci, občas TV look, spousta zbytečných a nudných komentářů ... Ale ty gore efekty byly fajn. Připomínalo to dost japonský moderní splattery, který mám docela rád. Co tam ten Crowley s těma lidma dělá je fakt masakr ... plus že nebyl ušetřen skoro vůbec nikdo. Postupně si je podá fakt všechny ... Za ty 2 hvězdy to je akorát ... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tretie a pravdepodobne aj záverečné pokračovanie "Hatchet" série o vraždiacej legende menom Victor Crowley začína tam, kde Hatchet 2 končil. Marybeth, ktorá masaker prežila, sa onedlho vracia do Lousianských bažín, nasledujúc policajný tím a SWAT jednotku, aby sa pokúsili Crowleyho zneškodniť ešte raz a definitívne. Príbeh je fajn a dostatočne rozvádza predtým načatý dej, ponúka zaujímavé postavy a dokonca aj niekoľko príjemných prekvapení. Štýlovo to pokračuje v trende druhého dielu, teda viac ľudí, krvi, humoru a akcie, no bohužiaľ aj menej strachu a napätia, čo je však jediná výtka, ktorú mám. Ináč ide o parádny, štýlový akčný slasher a nadupanú gore jazdu. Pre tých čo nevideli predchádzajúce časti ich však predtým odporúčam dopozerať, z 3 dôvodov: 1- dianie na seba sympaticky nadväzuje, 2- človek si to so znalosťou predchádzajúcich súvislostí lepšie užije, 3- prvý diel je najlepší. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle mě rozhodně lepší než dvojka která zklamala. Tohle se více vrátilo k parádní jedničce. Příběh opět začíná tam kde předešlý skončil a hlavní hrdinka je zavřena. Nicméně to netrvá dlouho a za chvíli je opět v lese. Tenhle díl je asi nejvíce humorný a to není vůbec na škodu podle mě tu humor funguje hodně solidně. Brutalit je tu poměrně dost a i když jsou strašně Over The Top(scéna s utrhnutím všech končetin a následné utopení) tak prostě pobaví. Galligan je parádní a konečně mě po delší době potěšil. Plno odkazů na předešlé díly neměly chybu. Hatchet 3 je prostě nářez který mě i přes své chyby hodně bavil což se mi v poslední době moc často nestává. BTW bitka mezi Hodder a Mears byla dobrá prdel i když mohla být delší. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Victora Crowleyho klidně mohlo být víc a jinak nemám větších námitek. V bažinách si i napotřetí vedl brutálně. Sekeru s motorovou pilou si zřejmě pořídil ve vidláckém výprodeji, ale lidská těla porcuje jako zkušený vedoucí z masokombinátu. Vytrhané vnitřnosti létají vzduchem na všechny světové strany a krev stříká po hektolitrech. Pravda, v některých scénách je lidské tělo gumovější, než by bylo záhodno, ale jinak nikdo není ušetřen drsným úmrtím (až na pár výjimek u přeživších a nezaregistroval jsem, jak dopadl hororový veterán Zach Galligan). V hororech tohoto typu obecně platí, že čím méně keců a více brutality, tak o to lépe. A tady se dokonce hláškovalo (hláškující Sid Haig byl dobrá volba) a o černý humor nebyla nouze. Kane Hodder (byl i koordinátorem kaskadérů) namaskovaný jako Victor Crowley trhá těla na kusy, je z něj pomalu terminátor, kterého nezastaví ani kulky, do toho se hláškuje a vedou se debaty o utržených koulích pověšených na stromě a film mně velmi rychle uběhl. A dokonce i z Danielle Harris se vyloupla pěkná holčina, a to jsem ji ve dvojce jako náhradu za původní představitelku, moc nepřijmul. Debutující režisér BJ McDonnell převzal žezlo po Adamovi Greenovi, který si vzal na starost produkci a scénář, vedl si poměrně slušně, sice ne bez chybiček, které spíše přisuzuji scénáři, ale jízda to byla černohumorná, srandovní a současně solidně brutální. A že je film v nízkých číslech? Halt, tady se do červených šplhají většinou jen nudnosti, které mě nechávají chladným a jeden v podstatě opisuje od druhého. Já se zdejším hodnocením vůbec neřídím a lituji ty, kteří ano, ale když jim chybí rozhled, co jim zbývá. Mé hodnocení: 90% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tomahawk potřetí a opět stejně. Snad jenom ten Crowleyho ksicht je zase jinej. Což je ale pochopitelný, když vám nějaká čubka brokovnicí vystřelí mozek z hlavy. Jenže to je detail, ten Viktora nemůže zastavit. Kompletně sešitej (i s novýma kalhotama!) se hladově vrhá do akce proti policajtům i po zuby ozbrojenému týmu SWAT, aby mu zase nejvíc zatopila ta - metršedesát vysoká - Myersova sestřenice Dáda. Takže v podstatě tu máme to samý, co v předešlých dílech. Opět známý ksichty, opět to přestřelený gore, snad jen tý nudy je tentokrát víc, než by se na zakončení trilogie slušelo. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Podľa zámeru tvorcu série Hatchet, Adama Greena, sa vo filme neobjavuje žiadna počítačová animácia. (beso74)
  • Po týždni natáčania vyhlásil herec Kane Hodder (Victor Crowley), že je to najťažšia práca, akú kedy pri natáčaní filmu robil. Niet sa čo čudovať, leto v Louisiane je známe svojimi vysokými teplotami a rovnako vysokou vlhkosťou vzduchu. Navyše, Kane musel mať na svojom tele takmer 30 kíl silikónu a mejkapu. (beso74)

Reklama

Reklama