Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s horšími i lepšími momenty. Dějově trochu děravé, ale ještě v únosné míře, atmosféricky velmi dobré, několik povedených krvavých momentů (hlavně tedy závěrečná sekvence), občas bohužel divné chování postav. Žádná pecka to vážně není, pouze film pro nenáročného diváka, co má opravdu rád thrillery (horory). 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Anděl smrti...zpočátku jsem měl pocit, že tvůrci váhají mezi erotikou a horrorem (nebo spíše gore masakrem). Osobně bych se raději přiklonil ke druhému (erotiky a porna je všude kopice, kvalitních horrorů pomálu). Až v samotném závěru se autoři rozpomněli, co chtěli původně natáčet. Škoda jen některých očividně pixelových efektů, přeci jen, není nad skutečné maso. Velmi dobrá kamera se občas utrhne a předvede vypilovaný videoklip. Škoda, že příliš napětí si divák neužije. Protože jsem fandil Abby, byl jsem nakonec spokojený. Nejvíce si tedy divák užije odhalených zbrojních pasů, nejméně krve (byť se občas nějaká ta rudá fontánka objeví). Objektivně...2,5* ()

Reklama

javak810i 

všechny recenze uživatele

Amatérsky působící pokus o "slasher" béčko, které se na horor drží až moc při zemi (akce se pořádně dočkáme jen ke konci) a na rovině dramatu/thrilleru působí nevěrohodně díky slabému scénáři a toporným hereckým výkonům. Ale koho by to zajímalo, když se můžeme celou tu dobu dívat na přednosti Paz de la Huerty a Katriny Bowden :D. Dávám slabé 2*. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

1 800 hodnocení a já kouknu zrovna na tokovou blbost. Začnu plusy, který tu jsou tři. První je Katrina Bowden, která sice neumí tak skvěle hrát, ale je krásná a v tomhle filmu byla jediná, na kterou se dalo koukat. Druhý plus je to, že film nenudí, krátká stopáž uteče rychle a nakonec třetí plus je konečná řežba. Ono pár brutálních efektů je hezkých, ale to nestačí. I když tu byli pozitiva, tak je pro mě ten film strašně zbytečnej, Nic novýho nevymyslel a celý je to strašně béčkový. Paz de blabla je nechutná, odporná "herečka" která by snad nemohla hrát ani v pornu, obsadili snad tu nejhnusnější a nejhůř hrající herečku, kterou našli, pro ní by měli být filmy od Asylumu vrchol slávy. Celý film mě tam srala, jak její mluva, tak její ksicht a prostě všechno. Docela jsem se na film těšil, nečekal jsem nic božího, ale alespoň na ten průměr se to mohlo vyšplhat, bohužel to celé shazuje Paz. 50% ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Od tohto nemohol nikto očakávať serióznu filmárčinu. Stačí pozrieť na plagát, trailer, obsadenie, režiséra a „kvality“ sú vopred jasné. Príbeh o vraždiacej sestričke plný nahoty (a to som Vám teraz skutočne vyspoileroval kompletne celú story), v ktorom sa ohavne škaredá Paz de la Huerta prezentuje ako vyslovene tá najsexi kosť na planéte, či pomaly v celej galaxii, a pritom predvádza ten najhorší, najotravnejší, najnedôveryhodnejší a prekvapivo, aj napriek tomu, že niekoľko krát ukáže bobra, aj najmenej vzrušujúci herecký výkon v rámci hororu v tomto storočí. Úprimne som jej neveril ani len jedno zavrtenie zadkom. A neverím, že to bolo akokoľvek zámerne. Je to jednoducho nepríťažlivé poleno! Ale keď už nič iné, aspoň kvôli tomuto sa tento, ehm, horor oplatí vidieť. Je tú zle úplne všetko: od réžie, cez scenár, po herecké výkony, ale je to pomerne prekvapivo taká podvratná zábavka, na ktorú sa celkom dobre pozerá a nad tou demenciou sa po celý čas veľmi slušne zabáva (aj keď snímok rozhodne nie je taký zámerne vtipný ako sa prezentuje), ale hľadať v tom akékoľvek kvality nie je možné. Takže vyššie hodnotenie v žiadnom prípade. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama