Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (103)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Žena, jejíž jméno je mnohem víc sexy, než její podivný silikonový obličej - to je prosím Paz de la Huerta. Taky její herecký netalent je výrazně větší, než její talent - mluví, chodí a tváří se jako zastaralý android. Každopádně ale u filmu tohohle druhu to vůbec nevadí - figuru má parádní, bobra oholenýho, teatrální kroucení prdelí jí jde výborně a tyhle její hodnoty jsou pro roli lesbické a psychopatické vraždící sestřičky bohatě dostačující. A o čem že to vlastně je? No přece o lesbické a psychopatické vraždící sestřičce. Skvělá relaxační oddechovka, kříženec lobotomizovaného softeroťáku ze série Playboy Late Night a béčkového thrilleru, z mojí strany tedy samozřejmě naprostá spokojenost. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Tommy Wiseau (The Room) se nechal přeoperovat na ženskou a jak už to ve světě plastiky občas bývá - zákrok se příliš nezdařil. Výsledkem je tedy strašně HNUSNÁ ženská (má to být svůdkyně, co balí chlapy, proboha!), která má úplně stejný (ne-li horší), retardovaně zpomalený projev (záměrně vynechávám slovo herecký, protože by to byla urážka řemesla). Tohle prostě netrumfne ani 10 Tomášů Hanáků, něco tak špatného se nevidí každý den a co je horší - jde o hlavní roli. Nevím jestli víc nadávat na tu ohyzdu, která na place odříkává text jako opilá, zdrogovaná a mentálně postižená osoba, nebo na toho režisérského dřeváka, který ji tak špatně vedl a očividně mu takový "výkon" stačil. A rozhodně bych se v roce 2013 styděl přijít s psychopatkou, jejíž princip vraždění spočívá v té nejohranější šabloně a to: v dětství mi někdo nějakým způsobem ublížil a já v dospělosti budu vraždit přesně tyhle typy. O úplném (taktéž velmi "originálním") konci nemluvě. A dělají se mi mžitky před očima u čtení některých kladných komentářů. To, že někteří chlapi považují ten kozí ksicht za sexy krásku, dokážu pochopit. Každý má prostě jiný vkus. Beru i to, že se lidem líbil film. Mně se taky líbí filmy, které jsou pro ostatní lidi kraviny. Ale co mi zvedá žluč, jsou zde naprosto NECHUTNÉ LŽI o tom, jak skvělý výkon předvedla Paz de la Huerta. To už je buď těžká sabotáž, nebo pokročilá imbecilita. P.S. Nejsem odborník přes make-up, ale zajímalo by mě, kterého - dosaďte strašně sprosté slovo - napadlo, že bude Paz (nejen v tomto filmu) líčit stylem "tři vagony rtěnky na hubu a ani píď očních linek". Možná všechny oční linkovače odkoupila Eva Green. Fuj tajxl. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Geniálna blbosť v hlavnej úlohe s pošahanou Paz de la Huerta. Ten jej hlas je buď zámerne "jebavý", alebo je Paz fakt retardovaná. Dostal som to čo sľuboval plagát, film plný holých báb a slušného exploiťáku. Príbeh je obohratá platňa, ale komu to vadí? Záver príjemný, krvavý, takže spokojnosť na mieste. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Paz de la Huerta, kterou bych přirovnal k Liv Tyler po nepodařené plastice rtů, prožívající mocné dojezdy po hojné dávce prvotřídního fetu, se v roli více vyslečené, než-li oblečené zdravotní sestry snaží voject a následně oddělat všecko, co jí přijde pod ruku. I přes klišé a béčkovitost považuju takovýho crazy bitch záporáka za příjemnou změnu, takže na jakýs takýs průměr to stačí, no doporučovat tohle nikomu nebudu. 60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chachá, to byla ale blbost. Ale marná sláva, byl tu jeden vynikající nemocniční masakr se spoustou krve a nahatý holky. Mam rád krev i nahatý holky. Hlavní představitelka nebyla sice žádná krasavice a v jistých momentech byla mimořádně odpudivá, ale od krku dolu to byla paráda a to je důležitý. Sice je škoda, že toho gore nebylo víc, protože tohle si o to vyloženě říkalo, ale co. Na jedno pobavení to bylo tak akorát. 60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama