Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (297)

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Tak takhle rozhodně ANO! :-) Co jiného by si také tvůrci komedie mohli přát, než diváka, který se popadá za břicho od začátku do konce filmu? S radostí se právě k těmto divákům hlásím - co scéna, to nezastavitelný výbuch toho nejupřímnějšího smíchu. Musím se přiznat, že takový záhul moje břišní svaly ještě nezažily a bolí mně ještě teď - 2 dny po projekci. Nepopiratelnou pravdou asi je, že cílová skupina tohoto snímku je velice, převelice zřejmá, a možná ani v ní by povaha snímku nemusela sednout úplně všem. Nicméně tohle je můj šálek kávy. Zde funguje úplně vše. Scénář, režie, herci - vše úžasné a bez jediné chybičky. Humor naprosto geniální. Důležité je pravděpodobně zmínit, že jsem dodnes neznal seriál, na který The Inbetweeners Movie navazuje, a tak nemám možnost srovnávat. To je vzhledem k (pro mě) nepochopitelně nízkému hodnocení zde na ČSFD asi jen dobře. Díky tomuto snímku se na seriál nejspíš brzo vrhnu. ()

cervajzik 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl horší komedii. Očekával jsem britskou verzi American Pie, avšak k té se film ani trochu nepřiblížil. Vtipy jsou často dost podobné, avšak v britské verzi nejsou zdaleka tak vtipné jako právě ve zmiňovaných Prcičkách. Hlavní postavy působí nesympaticky a jsou místy až příliš hloupí a trapní. Seriál jsem nikdy předtím neviděl a po zhlédnutí filmu to ani neplánuji. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

To co sem zhlédla bylo. No. Otřesné není zdaleka to slovo které hledám. Mám ráda humor, nejsem žádný suchar, ráda se zasměju. Tady, ano, usmála jsem se párkrát. Jenže tenhle trapný humor (pinďouři, hovínka, poblejvání cizích lidí, prstění starší dámy přímo na parketu!!!) nesnáším. Styděla jsem se za herce, za tvůrce i za lidi, které tenhle hnus pobavil. Hlavní postavy nesympatické, v reálu by snad takovýhle kreténi nemohli sbalit vůbec nikoho. Seriál neznám a nehodlám na tom nic měnit. Myslete si, že neoceněním komedii, ale pro mě to bylo spíš utrpení, ze kterého mě vysvobodilo až vybrakování prázdného sálu. Jediný náznak toho, že tohle je z dílny Británie byla jejich anglická mluva. Jednu hvězdu dávám za asi tři úsměvy, které se dostavily, hlavně za závěrečnou scénu s topením, kdy to zas jeden blb zabil hláškou o kadění a za toho chytrýho týpka, který byl z hlavních postav nejméně otravný. Už nikdy více tenhle či podobný film nebo zemřu! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Seriál The inbetweeners vůbec neznám, takže jsem nevěděl, co mam od filmu očekávat. Docela jsem i váhal, jestli se mam na to vůbec dívat, protože filmy natočený na motivy seriálů obvykle stojej dost za hovno a pokud člověk navíc seriál nezná, tak to moc nechápe. Ale tohle se mi hned od první scény dost zalíbilo a já se bavil po celejch 93 minut. Je to naprostá hovadina, která vypadá asi jako mix Klubu sráčů a American pie. Pokud tyhle dva filmy nesnášíte, tak tohle můžete rovnou hodit do odpadu. Pro mě je to za 5 hvězd, protože už hodně dlouho mě žádnej film tak nepobavil. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Smutný příklad toho, jak moc tvůrci soudobých komedií spoléhají na vulgaritu, nedějovost a lacinost, aby nalákali do kin a k obrazovkám totální idioty. Je to smutný a zbytečný. Tahle záležitost je totiž mixem dvou povedených komediálních počinů, které se obešly bez oněch vůlgarit, a to jak po stránce poslechové, tak i po té vizuální - Kopaček a Machrů a šprtů. Inbetweeners to pak dokázali až obdivuhodně neúspěšně smíchat do nechutností, na kterých stojí takřka celý děj a dle tvůrců asi i veškerá vtipnost. Možná nejsem oprávněna hodnotit film, když jsem neviděla seriál, ale na druhou stranu aspoň mě nesvazuje nějaká sentimentální vzpomínka na (prevděpodobně) daleko kvalitnější dílo, kvůli kterému by pak mé hodnocení bylo přehnaně optimistické. Opravdu otřesný. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama