Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to není. Thrillery mám nejradši a tenhle není špatný. Bavilo mě to. Docela dlouho jsem byla napjatá a bála se. Jasně, že tam bylo pár trapných nesrovnalostí, ale těch jsem si nevšímala. Dokonce i hlavní představitelka mě překvapila (ve všech jejích filmech se mi její herecký výkon nelíbil). ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Ne složitý příběh o unesené dívce, které policie únos nevěří a když se ztratí i její sestra, musí se Jill sama vydat po stopách únosce. To vše by šlo a například scéna telefonického rozhovoru Jill s únoscem, má určitě svou atmosféru a napětí. Na druhou stranu, která ženská by se takto autem vydala sama po lesní cestě a dál dokonce pěšky, navigována telefonem únosce? A policie je zde vykreslena jako parta totálních tupců, nejen že nic neověřují, ale ani nedokázali v lese najít místo únosce? Má to své dobré i špatné chvilky. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Hrozný zvuk z kina u verze ( Gone 2012 RC 720P BRRIP READNFO x264 - HOPE), ale aspoň jsme se nasmáli. Mezi diváky totiž byly dvě pipiny a ty jejich komentáře u filmu, to fakt stálo zato. Párkrát jsme byli i přesvědčeni, že tu jednu tam někdo šuká :-) A film? Je to o blondýně o které si celý svět myslí, že pojebaná. A tak se celý film snaží dokázat opak. NUDA. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Vede si to tady mizerne (58%), ale nebylo to vubec spatny. Jasne, holce slo vysetrovani jak po masle, s masovym vrahem pak byla v dire hotova driv, nez kdyz by tam za nim vlezl Steven Seagal, policajti byli tupi jak nasady vod lopaty, holce lhali komplet vsichni vcetne jeji psychiatricky, ale melo to atmosferu, spad, bylo to napinavy jak ksandy...jo, slusnej bijak. Za me 70%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Normální film o holce co někdo unesl a ona to špatně nese neboť jí nikdo nevěří. Pak zmizí její sestra a ona si myslí že to udělal ten samý co jí. Jenže kdo by jí to věřil bez důkazů a po léčení na psychiatrii. Tak pátrá na vlastní pěst jenže dělá víc škody než užitku. Za zmínku stojí hlavní hrdinka krásná Jill jinak nic převratného co by ve vás po čase zanechalo nějakou vzpomínku. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama