Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na nie práve pozitívne recenzie som očakával nejaký amatérsky film s nezmyselným scenárom, ale opak bol pravdou. Príbeh bol parádny, a dokonca aj napínavý - vlastne po celý čas donúti ten film pochybovať o tom, či je to naozaj alebo je to len paranoja. Ale celkom schopná krimi-drama, aj keď zopár nelogických vecí sa tam predsa len odohralo (ale to až tak nevadí). Ale fakt mi išli na nervy tí idiotskí policajti, ktorí nemali v sebe ani štipku dôvery a pochopenia. Namiesto toho, aby riešili únos, tak bezcieľne naháňali Jill, ktorá sa dala do pátrania aspoň sama. Z Amandy bola riadna nebojácna hrdinka :D Až mi to k nej moc nepasuje, ale aj tak to zvládla dobre. Celkové hodnotenie je pre mňa niečo medzi 3 a 4 hviezdičiek (takže 3 a pol!. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý a jednoduchý příběh, který nikterak neurazí a mě potěšil. Jak málo stačí k záměně a mladá žena zjistí, že ji z domu zmizela sestra. Jenže ji nikdo nevěří a myslí si, že je blázen. Před lety ji "někdo" unesl a ona ho neuměla popsat, žádné stopy a nyní se to "prý opakuje". Přišel si opravdu pro ni...?? 75% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dle zdejšího vlažného hodnocení soudím, že s tímhle filmem má spousta lidí nějaký problém, nebo možná s tou buchtou v hlavní roli. Za mě ovšem naprostá spokojenost, myslel jsem si celou dobu, že přesně vím vo co go, že už jsem to ve filmu viděl xkrát, ale rejža se mnou vyběhl, a to mám rád. A že je scénář retardovaný? Božínku, vždyť to je oddechový thriller. Amanda je nejenom pěkná kočka, ale zahrála svou psychicky labilní servírku myslím hodně dobře. Děj má šmrnc a spád, kromě Amandy je v něm i několik výrazných vedlejších postav ztvárněných výraznými a dobrými herci, divákovi je hozeno několik falešných udiček, totiž stop... Jen ten samotný závěr mě příliš nenadchnul, myslím poslední ca 2minuty, konkrétně reakci policajtů před domem, zavánělo mi to v tu chvíli nějakou telenovelou pro týnejdžry. No ale budiž, nějak výrazně líp a stručněji to asi opravdu zakončit nešlo. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Možno, že sa to na prvý pohľad nezdá, ale jedná sa o veľmi napínavý príbeh. Jedna žena, ktorá ide za svoju pravdou. Ona vie, že má pravdu a preto zvíťazí. Voľba A. Seyfried bola veľmi dobrá, jej účinkovanie bolo dobré. Vyrovnanie účtov zo záporákom je nekompromisné. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka príbehu, tak je to taká krimi klasika. Všetky toľko krát videné záležitosti. Nehovorím, že by som sa nudil, to nie. No prirovnal by som to k pilotnému filmu nejakého nového seriálu, ktorého jediným benefitom je Amanda Seyfried. Ak by sa naozaj jednalo o nalákanie na novú krimi sériu, tak by som chuť vidieť viac nedostal. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)
  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama