Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodně předvídatelný děj i závěr filmu hodně škodí. Herecký výkon hlavní představitelky není špatný, ale jelikož celý film stojí skoro pouze na ní, tak je to bohužel málo. Zmizelé chybí atmosféra, ač těch posledních pár minut v lese nebylo úplně nejhorších. Závěrečný pohled na hlavní hrdinku a posléze i na ohromené policajty stojí za to vidět, ovšem není to nic, z čeho by si člověk sednul na prdel. 60% ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrná podívaná. Neskutečně mě navnadilo herecké obsazení (Carpenter, Seyfried, Stan) a nakonec jsem se dočkala nudného příběhu, kde mě jako diváka nic nepřekvapilo. Přehrávání Amandy Seyfried očividně bylo jen důsledkem toho, že scénář nestál ani za starou bačkoru. Sympatická blondýna to prostě nezachrání. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,682,205Tržby Celosvetovo $19,130,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $795,206 //počet predaných kusov 17,632Tržby za predaj DVD v USA $2,802,226 //počet predaných kusov 111,680║ prekombinovaný thriller, neustále na vážkach, čo je a čo nie je pravda zo šikovnou Amandou Seyfried nadmieru odsýpa a strhne, vďaka v celku dômyselným riešeniam /80%/ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na nie práve pozitívne recenzie som očakával nejaký amatérsky film s nezmyselným scenárom, ale opak bol pravdou. Príbeh bol parádny, a dokonca aj napínavý - vlastne po celý čas donúti ten film pochybovať o tom, či je to naozaj alebo je to len paranoja. Ale celkom schopná krimi-drama, aj keď zopár nelogických vecí sa tam predsa len odohralo (ale to až tak nevadí). Ale fakt mi išli na nervy tí idiotskí policajti, ktorí nemali v sebe ani štipku dôvery a pochopenia. Namiesto toho, aby riešili únos, tak bezcieľne naháňali Jill, ktorá sa dala do pátrania aspoň sama. Z Amandy bola riadna nebojácna hrdinka :D Až mi to k nej moc nepasuje, ale aj tak to zvládla dobre. Celkové hodnotenie je pre mňa niečo medzi 3 a 4 hviezdičiek (takže 3 a pol!. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Poté, co si úchylný vrah v 19:04 fikaně půjčí nenápadnou, šedou dodávku pro své nekalé rejdy a 19:10 si po cestě ještě skákne sytě červeným Chryslerem do smíšeného zboží pro kobercovou pásku, aby Amandina ségra u toho šukání moc nedržkovala, nabývám dojmu, že kromě těch kikin asi i rád střídá auta. Teplý kýbl hustých scénaristických zvratků, ve kterém opět řádí ta ohyzdná, neherecká blondýna se sveřepým výrazem penetrovaného konečníku. Ještěže mám na mobilu ty Tetrisy. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Režisér Heitor Dhalia pre brazílske noviny uviedol, že nad týmto filmom nemal žiadnu kontrolu a že všetky hlavné rozhodnutia urobilo štúdio. Pred natáčaním sa nemohol stretnúť ani s herečkou Amandou Seyfried, aby ju pripravil na rolu. Dhalia nechal takmer vyškrtnúť svoje jeho meno z celého projektu, no nakoniec tak neurobil. (Arsenal83)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno