Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Viem, moje hodnotenie trochu vybočuje percentám filmu, ale mňa to bavilo. A to aj napriek tomu, že som mal ku koncu veľké výhrady. Správanie hlavnej postavy ku koncu filmu je vážne dementné a tak "filmovo americké". Taktiež keby bol prezradený spôsob, akým sa teda vrah dostal do domu, by rozhodne pomohlo znížiť vnímanie dementnosti filmu. ALE - nenudil som sa! Slabé 4*. Ak by som mal brať naplno do úvahy dementnosť tak by to boli 2* (prečo teda nehodnotím 3*? Neviem. Ale Emily Wiskersham mám v obľube). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,682,205Tržby Celosvetovo $19,130,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $795,206 //počet predaných kusov 17,632Tržby za predaj DVD v USA $2,802,226 //počet predaných kusov 111,680║ prekombinovaný thriller, neustále na vážkach, čo je a čo nie je pravda zo šikovnou Amandou Seyfried nadmieru odsýpa a strhne, vďaka v celku dômyselným riešeniam /80%/ ()

Reklama

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Tákže .... díra plná mrtvol? Pokud vím, jen odněkud ze země vytáhla kus kosti a zbytek si jen tak domyslela. proč by měla být do zítra mrtvá? A co to mělo být za výkony? I já sama bych tu policajtku zahrála lépe a jak bych si z patra vymýšlela historky, proč hledám starého známého či nemocného dědečka ... A proč má vraha hledat do dvanácti? Neřekla bych, že obsah tak docela sedí, to bych tam spíš uvítala verbalův mňamkózní komentář. A jako film to také stálo za hovno, jen se mi celkem dobře dívá na Seyfriedku. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Sledovalo sa to príjemne, napriek protivným policajtom a priateľovi. Trochu spoileroidne: Nebolo ponechané veľa priestoru pre pochybovanie o jej príčetnosti. Nechápem len ten plán zloducha. Šanca, že by sa stretli tam kde on chcel, bola prakticky nulová (papierik v triedenom odpade pri dome vyložene pobavil). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Holka okatá (až moc okatá, nejspíš má něco s brzlíkem) běhá po lese, běhá po městě, vybavená jak MacGyver i baterkou do lesa, každý jí hned rád poradí, kam dál, každý jí rád hned půjčí auto, jen policie jí nevěří, ale holka se nedá a lítá po městě a lese dál, aby našla unesenou sestřičku... Řemeslně sice dobře odvedená práce, ale je to jen řemeslo, bez většího nápadu, bez dobrých hereckých výkonů - Amandě prostě její přetažené rádoby herectví nevěřím - bez větší atmosféry, vtažení do děje, zaímavosti, nějakých větších zvratů... Plus samozřejmě okaté logické nesmysly včetně závěru MOŽNÝ SPOILER (záporák sfoukne jak svíčka po jedné ráně, policie Jill nehledá podle mobilu...). ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama