Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sám som bol zvedavý či pred okrúhlym 6.000 hodnotením v poradí udelím 18 odpad, ale po prvom Sharknade si človek na túto sériu urobil svoj názor a nakoniec sa mi podarilo pozrieť ju celú, aj keď jednotlivé diely som nevidel v poradí, čo však vôbec nevadilo. Dôvodom na 1* je pravdepodobne aj neuveriteľný záber na Finna, ktorý pred príhovorom k obyvateľom New Yorku jednou rukou rozpíli ešte aj plutvu žraloka. Tým druhým dôvodom je dav bojovníkov uprostred Mannhatanu s vidlami a rôznym záhradkárskym náradím v ruke. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce aspoň nějaký posun a rozhodně k lepšímu. Víc akce, víc srandy a ještě ulítlejší zábavy, rozhodně je to film, který stačí jednou a je to fakt ten nejlevnější a nejubožejší způsob zábavy, co existuje, ale co... V rámci žánru vážně praštěnýho hororu, který je spíš komedie, se to dá tak nějak akceptovat. Ale z braku prostě oscarovej film neuděláme, co si budem... ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja ji zeru. Jeji mimicky herecky projev je unikatni, tolik emoci kolik dokaze zahrat. Ale ona za to nemuze, kdyz byla mala, spadla do sudu s botoxem.... Ona dokonce neumi ani poradne behat... Ona je prirodni ukaz... Ona je zralok...Calvin Klein.....To je fakt hlina. With love Tara Reid na vsechno ostatni je tu MaserCard. P.S. životní role Wila Wheatona!!! Schválně kdo najde Wesleyho Crushera. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prečo padajú z oblohy žraloci a útočia na ľudí? Čo je to za nezmysel?! Taká hlúposť sa veru len tak nevidí. To som si hovoril, keď som si pred časom pustil film "Žraločie tornádo 3". Bolo to až prehnane uletené. Navyše to bolo celé natočené v lacnom televíznom štýle. Stupidný scenár, úbohé herecké výkony, debilné dialógy, primitívne digitálne triky a mizerná réžia. Dal som tomu jednu hviezdičku. Takže ani sám neviem prečo som si teraz pustil diel s poradovým číslom dva. Veď som vedel, že to bude taká istá blbosť. * ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

A je to tu! Napjatě očekávané pokračování gigahitu Sharknado mě ani trochu nezklamalo, naopak! Hned úvodní scéna mě přivedla do stavu mírně hysterické euforie. Pokud máte fobii ze žraloků, nelétejte letadlem; buďte si totiž jisti, že před nimi nejste v bezpečí ani tam - třeba letušce Osborneové, nebo Wilu Wheatonovi žralok za letu ukousne hlavu. Nevěříte? Zdá se vám to šílené? Nebo nemožné? Nikoliv. Je to možné. Důkazem je tenhle geniální film. Ale to je teprve začátek - žralokonádo se totiž řítí přímo na New York a tam nebudete v bezpečí ani v metru! Natož v ulicích, kde řádí nejen střemhlaví žraloci, ale třeba i valící se hlava Sochy Svobody. Žralokobijec Ian Ziering opět v akci, ale jelikož na Manhattanu nemůže sehnat motorovku, musí si zpočátku vystačit s baseballovou pálkou, prakem nebo hasičskou sekerou. Ale nebojte, i na motorovku nakonec dojde, a je to... snové, neskutečné... A jednoruká blondýna Tara Reid s maflem, nebo tlustá černá megera Vivica Fox s mečem - to už je fakt pohled pro bohy. A ten konec s rukou a snubákem... oh... Prostě vrcholně vrcholová zábava a perla filmotéky každého filmového fajnšmekra. A pozorní diváci možná ocení i fakt, že se stejní komparsisté objevují v jedné scéně střídavě ve dvou záběrech (vagón metra i perón). No a zapšklí suchaři, nebo jedinci s nevyvinutým smyslem pro ujetý, pokleslý humor a nadsázku - ti ať si tenhle film holt radši nepouští. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)

Reklama

Reklama