Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (250)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejlepšími herci z celého filmu jsou ve vedlejších rolích hrající Judd Hirsch (taxikář Ben) a profesionální wrestler Kurt Angle (velitel hasičů). Jede se podle stejné šablony jako v předchozím snímku, ale výsledek je tentokrát horší. Tohle by nesvedl ani Chuck Norris, protože Steve z Beverly Hills 90210 dokáže motorovkou přeříznout velkého padajícího žraloka napodél a ještě si zopakuje proskočení žralokem tentokrát za letu. Závěrečná šestivteřinová potitulková scéna nedávala moc smysl. HODNOCENÍ 10% ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Prvotřídní a ultrarealistický dokument ze života paryb a vyčpělých céčkových nikdyhvězd, proč ne? Navíc, když se vše povaří na patentovaném dnu s tajnou složkou a jako bonus získáte kosmické nůžky s červenou tečkou? Jen katastrofální tornáda měla stylově předpovídat Alena Zárybnická, tak snad ve trojce... ale no tak, myslím ve třetím legendárním pokračování, čuně. Nehodnotitelné. ()

Reklama

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím, že se na tenhle film lze dívat jako na geniální ve všech ohledech záměrně špatný počin. Skutečně ve všech, v úplně všech. Nejsem si ale jistý, jestli to skutečně záměr byl. Domnívám se totiž, že z udělat ve všech směrech špatný film záměrně zvládne pouze dobrý tvůrce. A to ani jeden z tvůrců Sharknada, soudě podle hodnocení jejich tvorby na ČSFD, není. Spíš to bude tak, že se sešla parta relativně neschopných lidí, kteří si řekli, že než se pokoušet udělat něco dobrého, bude lepší natočit něco, na co stačí, přihodit tam pár očividně záměrných hovadin a tvářit se, že je záměrně špatný je i celek. Ale musím přiznat, že jsem se nenudil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zatímco u prvního dílu jsem upřímně věřil, že veškeré nedotaženosti jsou dílem nulových režisérských schopností a odstrašujícího hereckého umu všech postav, tak v pokračování mám velmi intenzivní pocit, že se všechny filmařské chyby dějí zcela záměrně, protože je to celé neuvěřitelně do očí bijící. Zadat do kolonky žánry jako horor či thriller může jen opravdová píča, která film rozhodně neviděla. Samozřejmě se jedná o čistokrevnou komedii, protože komediálních prvků je na každém rohu požehnaně, kdežto ty hororové jaksi chybí. Já osobně se přiznám, že jsem se docela dost nasmál. Rozhodně víc než třeba v přisrané jedničce. A filmu, který je tak neuvěřitelně debilní a působí neuvěřitelně komicky snad každým okamžikem, nemohu rozhodně dát odpad ani jinak směšné hodnocení. Tento film je přestřelený úplně v každém ohledu. Dialogy jsou na samém vrcholu stupidnosti. Už dlouho jsem neviděl nic, kde by rejža zvládl vybudovat film na totální debilitě úplně všeho. Všechno je opravdu ještě horší než v jedničce a nevěřím, že něco takové dovede napsat zdravě smýšlející jedinec. Kupodivu všechno dohromady skvěle zafungovalo. Na tento díl jsem se těšil pouze sarkasticky, ale na pokračování se budu těšit už zcela upřímně, protože takhle vypadá švédský stůl plný toho nejabsurdnějšího humoru. Ke zhlédnutí doporučuji pár vychlazených zlatavých moků. V dnešních vedrech by určitě nepohrdl vůbec nikdo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po žraločím útoku ploutev zbyla mi v oku. Krční svalstvo nas*ačku, neužil jsem řezačku. Snad uchrání mě Stývova robotická Rajdová. A když bude nejhůře, schovám já se do móře. /// Páč to je jediný místo ve Vesmíru, kde v tomhle filmu není žralok. Jinak jsou teda úplně všude: v kanálech, v metru, ve vejtahu, v sifonu... Já po půl hodině nadzvednul gauč a jasně že tam byl žralok! Zase jsme na to čuměli ve třech a zase jsme u toho řvali. První bolestí, druhej radostí a třetí řval na celej barák "Já chci bejt žralóóók!" Škoda jen dvou zásadních nedostatků - chybí tu madam bikinová Scerbová a nikdo za celejch 88 minut ani jednou neproletí žralokem. No ty volé, tak snad žralokonádo, ne?!? ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • Ve filmu je několik narážek na slavnou komedii Připoutejte se, prosím (1980). V cameo roli pilota se zde objevuje Robert Hays, který pilota ztvárnil rovněž ve snímku Připoutejte se, prosím (1980). Zazní zde také replika "Its getting a little hot", která zazněla v souvislosti s motorem letadla i ve zmíněné komedii. (bubun)
  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)

Reklama

Reklama