Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

A je to tu! Napjatě očekávané pokračování gigahitu Sharknado mě ani trochu nezklamalo, naopak! Hned úvodní scéna mě přivedla do stavu mírně hysterické euforie. Pokud máte fobii ze žraloků, nelétejte letadlem; buďte si totiž jisti, že před nimi nejste v bezpečí ani tam - třeba letušce Osborneové, nebo Wilu Wheatonovi žralok za letu ukousne hlavu. Nevěříte? Zdá se vám to šílené? Nebo nemožné? Nikoliv. Je to možné. Důkazem je tenhle geniální film. Ale to je teprve začátek - žralokonádo se totiž řítí přímo na New York a tam nebudete v bezpečí ani v metru! Natož v ulicích, kde řádí nejen střemhlaví žraloci, ale třeba i valící se hlava Sochy Svobody. Žralokobijec Ian Ziering opět v akci, ale jelikož na Manhattanu nemůže sehnat motorovku, musí si zpočátku vystačit s baseballovou pálkou, prakem nebo hasičskou sekerou. Ale nebojte, i na motorovku nakonec dojde, a je to... snové, neskutečné... A jednoruká blondýna Tara Reid s maflem, nebo tlustá černá megera Vivica Fox s mečem - to už je fakt pohled pro bohy. A ten konec s rukou a snubákem... oh... Prostě vrcholně vrcholová zábava a perla filmotéky každého filmového fajnšmekra. A pozorní diváci možná ocení i fakt, že se stejní komparsisté objevují v jedné scéně střídavě ve dvou záběrech (vagón metra i perón). No a zapšklí suchaři, nebo jedinci s nevyvinutým smyslem pro ujetý, pokleslý humor a nadsázku - ti ať si tenhle film holt radši nepouští. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a prostě ještě jednou ne. Asyláci se můžou snažit jak chtějí, ale nenajdu si ani jako milovník brakové tvorby a zetkových filmů k nim cestu. Jednička měla skvělej ulítlej nápad kterej zabila místy snaha o serióznost a tradičně katastrofální digitální triky (ty vole fakt se na to vyserte nemá to smysl tam ty triky cpát když to vypadá jak kdybych je dělal na svým počítači sám) o dvojce jsem si tu přečetl, že je to větší úlet než jednička, nejlepší film od Asylum, nejlepší zetko všech dob a kdesi cosi... No není no aspoň teda pro mě určitě ne. V podstatě to jenom kopíruje jedničku a ten hustej námět z ní přenáší sem a snaží se z toho vytěžit ještě větší šílenost, ale nedaří se to. Pro mě úplně stejnej film jako neříkám, že to nemá svoje chvilky při kterých jsem se slušně nepobavil, ale celkově mi to furt na vyšší hodnocení nevychází. Prostě těm Asylum filmům na chuť nepřijdu i když je jasný, že tohle patří k tomu lepšímu co je tato velkotovárna na braky schopná vyprodukovat.40% ()

Reklama

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou áčkový filmy béčkový, céčkový...... tenhle film se do abecedy nevejde. Film, kterej si pustíte, když máte v sobě víc jak tři flašky vodky a pustíte něco tak dementního, že to ani nejde popsat. Scénář napsal úplný krypl. Pravděpodobně největší sračka, co jsem kdy viděl. A že jsem jich viděl. Příliš nechápu ta vysoká hodnocení ostatních. ()

L-V 

všechny recenze uživatele

Pokud první Žralokonádo nechalo snad někoho na pochybách, tak toto pokračování rozmetá (doslova!) všechny pochyby už od samého začátku, protože Steve z Beverly Hills tu není před žraloky v bezpečí dokonce už ani v letadle... :) Takhle zábavná chujovina tu nebyla už roky! Když k tomu připočtete naprosto neuvěřitelné dialogy typu: - Proč jdete dolů? - Prší žraloci! řízlé záběry z televizní předpovědi počasí, ve které rosnička ukazuje předpokládané úhrny žraločího spadu :D, tak buď dostanete výtlem, který vás nepustí až do závěrečných titulků anebo nevydržíte ani prvních pět minut - záleží na přístupu... P.S.: Tara Reid s cirkulárkou místo ruky je absolutně nejvíc!!! :D ()

Jigy odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tento film se nedá brát vážně, ale realizační tým, co toto dal dohromady musel být na tvrdých drogách. Už dlouho jsem neviděl blbější námět, střih, efekty, dialogy a především herce. Ať to beru s jakoukoli nadsázkou a nadhledem, tohle přece nejde tolik imbecilních hlášek a trapných výstupů na jeden film je moc. Pokaždé, když se objevila Reid, cítil jsem, jak se obrazovka napíná k prasknutí její ubohostí. Myslím, že speciálně jí by měli zakázat. Koukat na její pitvoření a umělohmotné, plastické grimasy je o zdraví. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno