Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

It´s happening again !!! . Prvý diel bol iba slabý odvar toho čo nám ponúka dvojka. Myslím to smrteľne vážne, táto časť sa nepriživuje na predošlom kultovom diiele, ona búra znova hranice filmového priemyslu. Scenár je tak nadupaný vtipmi a obrovskou sebareflexiou že som sa na tom smial viac ako na hociktorej miliónovej Hollywoodskej snímke. Bol to cieľ tvorcov a vydaril sa na 100%. Všetko tu bolo dokonalé. Je to najlepší céčkový film aký som kedy videl, a hoci si to potrebujem ešte aspoň raz zopakovať aby som vstrebal všetky srandy ktoré tu boli medzi natočené riadkami a pochopiť hlbokú myšlienku ľudskej existencie, už teraz môžem s čistím svedomím vyhlásiť... Holy Sharks to bolo úžasné. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Je vtipný koukat na to rozdílný hodnocení, ano je to béčkovej možná céčkovej film, ale jako komedie to slouží naprosto úžasně a přesně o tohle těm lidem v Asylumu jde, fakt jim nejde o to, aby na tom vydělali, vědí že točí sračku a prostě jí natočí tak, aby se lidi mohli zasmát, což se u mě teda povedlo. Scéna s motorovkou, ten zpomalenej záběr, já chcípal smíchy :D Je to hrozná sračka, ale je to sračka, která je vtipná a nenudíte se ani chvíli, uteče hrozně rychle a je to prostě boží. Hrozně moc nereálný, poslední scéna v tornádu je taky hrozně libová, mě se to fakt líbilo. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sám som bol zvedavý či pred okrúhlym 6.000 hodnotením v poradí udelím 18 odpad, ale po prvom Sharknade si človek na túto sériu urobil svoj názor a nakoniec sa mi podarilo pozrieť ju celú, aj keď jednotlivé diely som nevidel v poradí, čo však vôbec nevadilo. Dôvodom na 1* je pravdepodobne aj neuveriteľný záber na Finna, ktorý pred príhovorom k obyvateľom New Yorku jednou rukou rozpíli ešte aj plutvu žraloka. Tým druhým dôvodom je dav bojovníkov uprostred Mannhatanu s vidlami a rôznym záhradkárskym náradím v ruke. ()

L-V 

všechny recenze uživatele

Pokud první Žralokonádo nechalo snad někoho na pochybách, tak toto pokračování rozmetá (doslova!) všechny pochyby už od samého začátku, protože Steve z Beverly Hills tu není před žraloky v bezpečí dokonce už ani v letadle... :) Takhle zábavná chujovina tu nebyla už roky! Když k tomu připočtete naprosto neuvěřitelné dialogy typu: - Proč jdete dolů? - Prší žraloci! řízlé záběry z televizní předpovědi počasí, ve které rosnička ukazuje předpokládané úhrny žraločího spadu :D, tak buď dostanete výtlem, který vás nepustí až do závěrečných titulků anebo nevydržíte ani prvních pět minut - záleží na přístupu... P.S.: Tara Reid s cirkulárkou místo ruky je absolutně nejvíc!!! :D ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

tak tohle byla opravdu "lahůdka". V dnešním světě je však možné všechno a lidi lákají absolutní s*****y čím dál víc. Jako parodii bych to i bral, ale tady nebyl ani náznak srandy či nadsázky, jak se všichni tvářili vážně - jen samé trapnosti. Ale na druhou stranu se filmu povedlo mě vyprovokovat k napsání tohoto komentáře - naštěstí jsem ho nemusel celý zkouknout (což mi určitě někteří vyčtou ;-) [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: X /// ORIGINALITA: X /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v Buffalu a New Yorku. (Terva)
  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)

Reklama

Reklama