Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, že se po dlouhé době objevila studentská vyvražďovačka, která není tuctová, avšak bohužel je tu ono pověstné "ale". Tím jsou herci a kostra příběhu. Ti první jsou partou typických nesympatických indviduí, které americké produkce rozhazují plnými hrstmi. Co postava, to nesympatický ksicht. Jediným, jakž takž skousnutelným zjevem, je hlavní mikkelsenovský záporák. Co se příběhu týče, tak režisér se snažil být v daném žánru až příliš originální a i když mu to vyšlo, tak v tomto případě byla ona netuctovost spíš na škodu. Stačil obyčejný motiv pomsty ve stylu oko za oko a né do toho plést různé fantasmagorie o rodinné cti a podobně. Je to škoda, protože Heath ukázal, že má pro tuto tématiku cit a měl i pár dobrých nápadů. Snad to příště bude lepší. 40% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, až mě to překvapilo, jakej solidní krvák se z toho vyvrbil. V určitých chvílích to možná může působit trochu přepáleně a nereálně, ale film má určitě momenty, který dokážou jak znechutit, tak překvapit. Chování postav bylo někdy na hraně, ale ještě to bylo v rámci nějaký únosnoti. Fajnovej psycho-thriller ze zajímavýho prostředí se značnou dávkou peprných momentů. Bavil jsem se. 65% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak trošku mi to připomínalo http://www.csfd.cz/film/267507-loved-ones-the/ (5*). Možná to bylo prostředím, studenti, styl zabíjení ... Nečekal jsem, že se budu u tohodle tak suprově bavit. Nebudu psát, že tenhle film nemá chyby, má, ale je to zas po dlouhé době, co se mi opravdu líbilo a co bych si v klidu pustil někdy znovu. Teenagerská svižná vyvražďovačka s dobrými herci. A hlavně to má přesně tu skvělou anglickou atmosféru. Po dlouhém váhání těch 5* prostě dám. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(121/2012, DVDRip) / Až na mimoriadne tupý záver filmu, keď sa z najväčšej posery stala nekompromisná pomstiteľka sa to dalo pozreť! Bol som o moc skeptickejší. Celkový námet a nápad filmu ma tak bavil, že ani nevadilo aká kravina to v skutočnosti bola. Angličania celkom vedia. Viď Mum & Dad napríklad. (6/10) ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dnes rozhodoval jaký thriller nebo horor bych si pustil narazil jsem na tento Britský kousek /Pravda nebo úkol/ a musím říct že jsem se ani na minutu nenudil. Herci vybraní na míru dobře. Pošahaný bratr zmrzačeného sourozence a jeho ACID TEST :) Eleanor mě příjemně překvapila. Doporučuji ! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama