Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Výbornej kousek!! Začíná to několika zavedenýma klišé, školní večírek, průsery, pozvánka na párty na chatu (Osamělá chata vakt ve stylu Rvil Dead 1) ... Herci hrají perfektně a postavy, které herci hrají pak začnou hrát tu "mišuge americkou hru truth or dare" ... Pak se ovšem rozjíždí teror jednoho jednoho, kdy se přibíjí k židlím, lepí pásky kolem rukou a úst a rozjíždí se fat drsnej teror. Opravdu, opravdu dobrý na tom je, že film je úplně nepředvídatelný a dále že divák si může vytvořit vztah k postavám a že nikdy neví, která postava padne a která ne. Tenhle film mi nápadem maličko přišel jako toliko letos úspěšný Cabin in the Woods (2012), který sklidil nesmysně tolik ohlasů. Tento ne a přitom je lepší a fakt je to brutální!! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na čistý počet to sice není, ale na úplné tři také ne. Rozhodla jsem se ale přihodit, protože se mi tato verze "Hry na pravdu" opravdu líbila. "Revenge & Torture Movies" se v poslední době kupí jeden za druhým a tento patří mezi jeden z těch vydařenějších. David Oakes v roli válečného veterána Justina je opravdu slušné psycho a tím svým děsivě klidným chováním a pohledem mi připomínal Cilliana Murphyho. Jeho hra á la "kyselina nebo voda" byla opravdu velmi brutální a na toho, kdo schytal tu špatnou tekutinu, nebyl ani trochu hezký pohled. Během filmu se dočkáme i jednoho překvapení, aneb to, co Justin řekl o svém bratrovi, není tak úplně pravda. Truth or Dare přináší poctivý britských kousek do daného žánru. ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Filmům tohoto typu mnohdy chybí psychologie, hororové prvky nebo záběr. Tento film má od všeho něco a ve všem je vynikající. Postavy mají jistou hororovou inteligenci. Celou stopáž udržoval film diváka v napětí a byl i nepředvídatelný a celé to vygradovalo zakončením, které mě opravdu dostalo. A ne není to úplně dokonalé něco tomu chybí, ale tyto aspekty tomu nelze upřít. ( 7.7.17/MAC ) ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Pravda nebo úkol v trošku jiným rozměru. Začlo to tak nevinně, jako vždycky, ale když to člověk neustojí, tak je zle. Dobře vymyšlenej námět do tý poloviny, pak se to přehoupne jaksi někam jinam a to už bylo nezvyklý. I když, něco reality na tom bylo. Sám to nikdy nemůže mít natolik pod kontrolou, jak se nám v jinejch filmech snažej dokázat. Tady se to vymklo natolik, že se sám chytil do vlastní pasti. Toho gore tam nebylo tolik, ale to nevadí, tady se to ubíralo trošku jinou cestou a závěr určitě nikdo nemohl předpovídat, protože tohle se nesmí stát. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, až mě to překvapilo, jakej solidní krvák se z toho vyvrbil. V určitých chvílích to možná může působit trochu přepáleně a nereálně, ale film má určitě momenty, který dokážou jak znechutit, tak překvapit. Chování postav bylo někdy na hraně, ale ještě to bylo v rámci nějaký únosnoti. Fajnovej psycho-thriller ze zajímavýho prostředí se značnou dávkou peprných momentů. Bavil jsem se. 65% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama