Reklama

Reklama

Chained

  • Velká Británie Chained
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho sobotního odpoledne si 8letý Tim a jeho matka Sarah objednají taxi. Řidič je však sériový vrah, který si vyhlédl další oběti. Chlapec se stává svědkem vraždy své matky a jeho děsivá můra teprve začíná. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat menší SPOLER. Chained je celkem zajímavej kousek. Myšlenka zabít matku, synka si vzít a postupem času si z něho vypiplat vlastního zabijáka či snad svýho nástupce se mi líbila. Ve skutečnosti se film nakonec ale vydá jinou cestou a trošku kličkuje. Přiznám se, že jsem to nečekal. Ale na jednu stranu je to dobře, protože na tu prvotní myšlenku neměl sílu. Nakonec vydání se jinou cestou rozhodlo, že dám slabší 4hvězdy. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že chained není dílo pro každého a ne každému musí přímo sedět, ale mě to sedlo hodně. Docela zajímavá pointa filmu mě vzala a poctivě budovaný příběh dělá z tohoto filmu nadprůměr. Obzvlášt' důmyslný vrah, který si jede svou bezchybnou akci a všechny vraždy dělá podle danného schématu. Do svého domu přivede malého kluka, kterého ušetřil a vychoval pro sebe, asi jen pro to, že mu skrátka bylo líto! Po několika letech začne vrah kluka vychovávat mnohem více a sám mu věří, že bude vraždit také. Co ale netuší je, že kluk se mu nakonec postaví, zradí ho a zabije! Takový konec jsem ani já nějak tak neočekával, jelikož mi přišlo, že po tolika letech ten kluk, přeci jen si zvykne a začne vraždit s ním. 75% ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nebeží o žiadny bombardér, ani čo sa týka atmosféry ani torture . Julia a Jennifer sú už nejaký ten čas priateľkami a preto niet pochýb , že v tomto B-čku to zohralo svoju rolu. Ničím výnimočný námet, kde si odchytí maniakálny depťák svojho " učňa " aby ho vyškolil na nenápadíte killovačky, čo sa obráti v jeho neprospech, to teda smrdí starinou. Ak roztrhám pavućinu, tak z celého snímku ostáva len Vincent, ktorý potvrdil svoj úchylný ( HQ ) herecko/záporácky prejav. P.S. Už ako Medvedík Pú Mi pripadal cool a tu to len potvrdil. Ak by si xcela Jennifer vybojovať status vo svojom žánri , tak, ako si ho vymakala Kathryn Bigelow v tom svojom, tak musí zamakať ďaleko viac. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem vzhledem ke jménu a genetické výbavě režisérky temnou, psychedelickou úchylárnu, jenže vzniknul jen nový Karate Kid, ale bez karate. Překvapivě vepřový Vincent hraje slizkého zvrhlíka, který unese, zabije a zprzní (přesně v tomto pořadí) matku a z jejího syna si postupně vychová svého studenta, přítele a komorníka v jedné osobě. Je velice svědomitým, trpělivým mentorem plným životního moudra a zkušeností. V průběhu filmu se tak dozvíme, že sexuálně nejdychtivější děvče je to čerstvě podřezané, nejromantičtější místo pro novou přítulkyni se nachází ve vápně pod podlahou a latinsky se srdce řekne cardia. A když už není po ruce nějaká mladá, mrtvá dívka, můžete večer prožít například u pěkné knihy. Poměrně zajímavé, napínavé a zbytečně nudné. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Během prvních 10 nepříjemných minut jsem si opravdu říkal, proč jsem si zas sakra zapl horor, místo nějaké veselé komedie. Mordování ženského pohlaví mě opravdu nedělá vůbec dobře a stačil mě k tomu jenom ten jejich jekot. Jenže ono se to po těch 10 minutách lehce sklidní, v průběhu samozřejmě nejedna teenka podlehne šarmu Vincenta D´Onofria, ale zároveň začíná lehce psychologická hra a ta značně funguje. Navíc je to dobře natočené. Dva herci, několik uječených holek a interiéry jednoho baráku. K tomu minimum slov, dobře mířená hudba, překvapivě promyšlený závěr a o velice mrazivý, značně intenzivní a hutný zážitek je postaráno. Divím se ale, že si po těch letech Tim udržel rozum. Závěr mě opravdu velice bavil. 3,75* ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne dostal film od MPAA rating NC-17, neskôr mu však bol zmiernený na R. (Sufferer)

Reklama

Reklama