Reklama

Reklama

Chained

  • Velká Británie Chained
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho sobotního odpoledne si 8letý Tim a jeho matka Sarah objednají taxi. Řidič je však sériový vrah, který si vyhlédl další oběti. Chlapec se stává svědkem vraždy své matky a jeho děsivá můra teprve začíná. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vincent D'Onofrio vytahuje dalšího excelentního narušeného úchyla ze své herecké škatulky; tentokrát v komorním (béčkovém) psychologickém dramatu/hororu k obrazu svému převychovává mladého kluka, kterého od 9 let a vraždy jeho matky vězní ve svém domě jako otroka připoutaného řetězem. A je to vcelku zajímavé a chvílemi i hutně mrazivé, stejně jako až příliš ambiciózní, s mnoha domýšleními na samotném konci. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem vzhledem ke jménu a genetické výbavě režisérky temnou, psychedelickou úchylárnu, jenže vzniknul jen nový Karate Kid, ale bez karate. Překvapivě vepřový Vincent hraje slizkého zvrhlíka, který unese, zabije a zprzní (přesně v tomto pořadí) matku a z jejího syna si postupně vychová svého studenta, přítele a komorníka v jedné osobě. Je velice svědomitým, trpělivým mentorem plným životního moudra a zkušeností. V průběhu filmu se tak dozvíme, že sexuálně nejdychtivější děvče je to čerstvě podřezané, nejromantičtější místo pro novou přítulkyni se nachází ve vápně pod podlahou a latinsky se srdce řekne cardia. A když už není po ruce nějaká mladá, mrtvá dívka, můžete večer prožít například u pěkné knihy. Poměrně zajímavé, napínavé a zbytečně nudné. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Jako vždy skvělý, sladký, sexy Vincek předkládá podrobný manuál, jak v domácích podmínkách a bez jakýchkoliv pomůcek ze Zverimexu úspěšně odchovat v zajetí mládě vraha. Pouzí dva herci a pár ječících figurantek ukazují, že David neplýtval spermatem nadarmo a jeho zvrácené geny přežijí, i když nemají koule. Klidně mě Lynchujte, ale bylo to luxusní. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(10/2014) / Napriek tomu, že väčšina spomenutých nedostatkov filmu (divné postavy, hluché miesta, sprostosti v deji) zničila nádej, že Lynchova dcérenka zrežíruje na štvrtý pokus už nejakú kultovú pecku, Chained ma dostal atmosférou. Ak sa človek odosobní od docela objektívnych negatív, už nič nebráni užiť si tú zvláštnu depresívno zvrátenú stránku filmu. Bizarný vzťah obete a únoscu vytvára napätie aké sa len tak nevidí. (7/10) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Bomba !! Pro někoho bude tenhle Horor nudnej, pro další to bude napínavá pecka. Mě to chytlo už od první minuty a nehybně jsem se díval až do konce. Zvrácené Hororové psycho drama. Vincent zahrál na výbornou, od něho jsem takovouhle roli nečekal. Závěr mě dostal. Sečteno podtrženo 5* a rozhodně se na tohle rád podívám někdy znovu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne dostal film od MPAA rating NC-17, neskôr mu však bol zmiernený na R. (Sufferer)

Reklama

Reklama