Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (210)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Expanze na americký trh nevyšla podle Sixova očekávání. Mňam, mňam, dobrou chuť, pokud právě zvracíte svoje střeva. Proklikal jsem, cílený zhnusení na efekt, výplně nudy. Přetaktizovaný sebeparodický herectví Dietera Lasera neni už až ni k smíchu, ale prostě trapný. Žánrově nefunkční paskvil prefabrikující neinvečně původní nápad. Pokud jsou v hranym filmu nejlepší scény s pornoherečkou, jedná se o průjem. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

To, že Six tvrdil, že se dvojka s porovnáním s tímto pokračováním bude řadit mezi Disneyovky byla dobrá reklama, ale rozhodně to nebyla pravda. Ten nácek tam né jednou, nebo dvakrát, ale asi tak padesákrát na někoho histericky křičí a samotná postava režiséra se tam prostě absolutně nehodí, a reálný je to asi stejně jako, že půjde cigán v pondělí do kostela, ... ale na druhou stranu. To, co moc nefunguju jako horor vynahrazuje humor, který byl libový. '' We can even save more money if we attach them in circle like .... a perpetuum mobile. Zklamán nejsem. ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Uřvané, nechutné, trapné, bez napětí, bez krve, bez nápadu a bez vtipu. Tom Six měl blízko k dobrému hororu akorát v případě jedničky. Dvojka i tahle ptákovina je v podstatě nesledovatelná. Naprostá ztráta času, přitom Six se zdá být od pohledu docela sympaťák, ale jako režisér u mě nepochodil. ODPAD ! ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem se těšil na trojku, tak mě zklamala na plné čáře. Některé gore scény jsou zábavné (třeba kastrace), sekretářka je pěkná, obsazení obou parchantů z předchozích dílů do nových rolí potěší, už to prostě není ono. Než se bude vůbec stonožka konat, tak je před tím změť bláznivých scén vypsychlého ředitele věznice a jeho účetního. Ještě mě potěšilo cameo Erika Robertse. Tak nevím, největším masakrem zůstává druhý díl, nejhororovější první a tady to už je jen taková bláznivina, která mě už nevzala ani na dvě hvězdy. Za mě tedy 20% a celkem zklamání. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tom 6 sa nedávno v niektorom rozhovore chválil, že jeho Stonožková trilógia bude pre dnešnú hororovú generáciu rovnako zásadná ako bol kedysi Texaský masaker a jeho pokračovania. Čo som najprv bral iba ako veľkohubosť, ale teraz už mi to až tak mimo nepripadá, zvlášť keď si vezmem, že TCM 2 a 3 až také špeciálne neboli a HC je aspoň diel od dielu iná a každá jedna má niečo nezabudnuteľné. Prvá prišla so šokujúcim nápadom, ktorý zaobalila do (v rámci možností) realistického, temného hororu a aj preto ju mám najradšej. Pokračovanie nápad rozšuplo vo väčšom štýle, už sa nebralo tak vážne a uletelo grotesknejším, no stále kvalitatívne brutálnym smerom. A aktuálna 3ka z nich pôsobí po väčšinu času najslabšie, tlačí na pílu aj tam kde nemusí a silené dianie občas preloží pôsobivým torture / gore úkazom či nepotrebnou sebaparódiou. Neskôr si ale našťastie uvedomí svoju podstatu a rozbehne Stonožkovské inferno. To je kvantitatívnym vyvrcholením a akceptovateľným uzavretím HC trilógie, i keď kvalitatívne to už nie je ono a čaro predošlých filmov sa nedostavilo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Film bol zakázaný v Nemecku, Írsku, Malajzii a vo Filipínach. (Ffcvc)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama