Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (383)

corpsy 

všechny recenze uživatele

No bolo to ťažké rozhodovanie, ale predsa len muselo dospieť ku koncu. Maximum by bolo veľa, štyri sú málo. Ako teda ohodnotiť? Skúsim to napísať. Táto pixarovská značka, je branou tak akosi zrejme. Nemôže to byť fiasko, proste také niečo vo vesmíre neexistuje. Robia na tom machri, ktorý majú totálny bullseye a majú to všetko pod kontrolou. Predsa len sme všetci ľudia a pre Disneyho nepracujú komiksový superhrdinovia, ale ľudia z mäsa a kostí. Námety prichádzajú a odchádzajú a občas to proste príde. Únava, jedno malé zívnutie, ktoré proste dá všetko najavo. S TOY STORY som neskončil a verím, že ani samotný tvorcovia, len by sa mali viac prespať ( tým nemyslím dĺžku spánku, ale jeho zdravosť ) a opäť prísť s príbehom, ktorý zo mňa nevypustí len pár sĺz a smiechu, ale celé kanóny. Teda ako minule. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Silný příběh s ponaučením do života, který něco dá i dospělákům, kteří nejednou zamáčknou nostalgickou slzu. Děckám nabízí ponaučení i zábavné plyšáky (králík a káčátko) se skromnou ambici někoho zabít. Pro holky přináší silnou emancipovanou hrdinku i holčičku, která dá přednost ženské šerifce před Woodym. Pánové můžou odejít nebo strávit zbytek existence zavření ve skříni. Dceři se to za pár let bude moc líbit. Pixar v nejlepší formě. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toy Story 4 si ma získavala pomalšie, asi najpomalšie zo všetkých top Pixaroviek, nakoniec sa jej to ale podarilo. Tvorcovia majú totiž všetko opäť perfektne premyslené a smerujú k jasnému, logickému koncu. Hračky v tomto fikčnom svete sú v podstate najtragickejšie bytosti, pretože nestarnú, kdežto ich milovaní, rozumej deti, áno a musia sa stále prispôsobovať novým podmienkam. A asi preto sa dá Toy Story nakrúcať donekonečna, čím môžem parafrázovať aj Buzzov výrok na margo pocitu z tohto filmu a vlastne aj celej série. Hračky ale zrejú vo vnútri a ak boli v jednotke povedzme že puberťáci, teraz sú už dospelí ľudia. Ono tá nesmrteľnosť je predsa len z istého uhla pohľadu prekliatie, pretože za význam svojho bytia musíte stále nanovo bojovať. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Po naprosto dechberoucí trojce jsem nevěděl, co si o čtyřce myslet. Jak už bývá u Pixaru zvykem, překvapil a posunul hračky, ty neživé tvory, kteří se paradoxně chovají jako dospělí, o další odvážná rozhodnutí dál. Rozhodně zásah, o pětce ale stále nejsem přesvědčen (přijde?). Minimálně o třídu lepší, než další pixarovské série, tam je výsledkem víceméně stagnace. 90%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Možná jsem až moc přísný, ale jako fanoušek starších dílů jsem zkrátka zklamán. Bohužel jsem předchozí díly viděl již před delší dobou, takže si je možná idealizuji a třeba by mne už také nebavily, nemohu ovšem Toy story 4 kvalifikovat jinak než naprosto zbytečný sequel, jež mě nijak neobohatil a místy jsem jej i protrpěl. Na druhou stranu to samozřejmě opět najdeme obrovské produkční kvality, které zvládají dodat snad jen Pixar a pár dalších studií. Animace je mimořádně nádherná a chvíli je fajn zase vidět všechny známé postavy pospolu, ale ten příběh působí jen jako dovětek, který toho moc extra nového nenabízí. V budoucnu tomu určitě plánuji dát ještě šanci, nejlépe dohromady s ostatními díly. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (22)

  • V obchodě se starožitnostmi můžeme vidět spoustu předmětů z ostatních filmů studia Pixar. Například masky z akvária a potápěčskou masku z filmu Hledá se Nemo (2003), hned vedle ní krabici na sušenky z Životu brouka (1998), Bing Bongovu raketu z filmu V hlavě (2015) a mnoho dalších. (LaserJet)

Související novinky

Pixar chce sázet na své slavné značky

Pixar chce sázet na své slavné značky

03.06.2024

V roce 2016 se prezident Pixaru Jim Morris nechal slyšet, že studio chce stavět výhradně na originálních projektech. Už tehdy totiž směr filmovému světu udávaly hlavně sequely, spinoffy a obecně… (více)

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama