Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (381)

HAL 

všechny recenze uživatele

Předchozí díl Toy Story byl tím nejlepším, potenciál tahle série tedy zjevně má - ale čtyřka ho dokázala solidně zazdít. Silně nezajímavý film převařující stará témata, staré postavy, a starý humor. Všechno je tu k uzoufání nudné, no naštěstí aspoň ne k uzoufání trapné, což se jinak animákům pro nejmenší stává taky běžně. Zbytečnost, dokonce i na Pixar, který býval nadhodnocovaný i v dobách kdy ho ještě neprznila Disneyho mašinerie. 5/10 ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Čtvrté setkání s Příběhem hraček, kovbojem Woodym, Buzzem rakeťákem a jejich přáteli. Co se týče technické stránky, animace šla zase o něco kupředu a kouká se na to vskutku nádherně. Když se však zaměřím na dějovou linku, je to už trochu vaření z vody. První dva díly jsou zkrátka nepřekonatelné a ani o chlup slabší třetí to nepřekonalo. Na druhou stranu si Příběh hraček dokázal zachovat celkem vysoký standard a závěr byl opět velice emočně napěchovaný. Netuším, co by si mohli scénáristé vymyslet do dílu pátého, ale celkově je tato série konsistentní a nebránil bych se dalšímu pokračování, pokud si udrží alespoň takto nastavenou laťku. Přesto jsem trochu zklamaný, neb Pixar býval továrnou na přelomová díla a už dlouho s žádným nepřišel. 85% ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Úctyhodné navázání na trilogii, s aktuálními tématy, dostatečnou vyspělostí a se stále svěží a nápaditou smrští gagů, přičemž ale tvůrci nezapomínají zase ani na slušnou dávku emocí. Navíc to je celé v nádherném vizuálním kabátku, kterým mě Pixar asi nikdy nepřestane uchvacovat. Na další dobrodružství Woodyho a volnomyšlenkářské pastýřky bych se podíval okamžitě. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prvý krát nedávam Toy Story plný počet. Spomínam si keď som pred 9 rokmi pozeral trojku. To bola jazda. Každú scénu som žral, aj keď som mal už 21 rokov. Toto v podstate ušlo, ale príbeh je veľmi slabý. Alebo proste nudný. Vidlička bol skvelý nápad a tiež bláznivý, ale pred polkou filmu sa úplne z filmu vytratil. A viac to bolo o ryšavej Gabby. Vtipy boli veľmi slabé, vlastne som sa len usmieval, ale ani raz nesmial. A tu v tejto snímke sa hračky nedostali až do takých problémov ako v minulých dieloch. Buzz mal absolútne mizerný priestor. Je to môj obľúbenec, ale absolútne mizerný scenár pre jeho postavu. A dokonca som medzi ním a Woodymu necítil žiadne priateľstvo - žiadne spojenie, proste nič. A aj ostatné staré hračky sa akoby vytratili. Ani neviem že by tam bola rodinka zemiakov. Rex mal jeden "štek". Celkom sklamanie. Ale i tak si prajem aby napríklad o ďalších 9 rokov bola 5.časť. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Sto lidí, sto chutí. Podle zdejších komentářů malinko nechápu, že je tato akční, komerční krasojízda dokázala dojmout. Příběh byl dle mého skromného názoru vycucaný z prstu a vidina zisku, založený na popularitě Toy Story zde čpí na každém rohu. Dějová linka probíhá a odsejpá, tak jak by měla, což zachraňují akční scény, bez kterých by se žádný novodobý animák neobešel. Takže suma sumárum, Toy Story 4 neurazí, ale určitě bych se bez něho obešel. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • 21. celovečerný film od Pixaru, prvý, aký je súčasťou tetralógie a štvrtý, ktorý podstúpil režisérsku zmenu a úpravy v scenári, čo malo za následok posunutie termínu premiéry o dva roky. V roku 2017 Johna Lassetera vystriedal na režisérskom poste Josh Coole. Lasseter však zostal v úlohe výkonného producenta. (LuiCJ)
  • Severoamerické tržby byly 434 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 1073,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Pixar chce sázet na své slavné značky

Pixar chce sázet na své slavné značky

03.06.2024

V roce 2016 se prezident Pixaru Jim Morris nechal slyšet, že studio chce stavět výhradně na originálních projektech. Už tehdy totiž směr filmovému světu udávaly hlavně sequely, spinoffy a obecně… (více)

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama