Reklama

Reklama

Vincentův svět

Trailer 3
USA, 2015, 104 min

Režie:

Doug Ellin

Scénář:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrají:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. (Freeman Ent.)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (210)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Mrknout se dá, ale mně to přišlo jako ztráta drahocenné hodiny a třičtvrtě. Potěší spousta známých tváří a nějaká ta hláška, ale bez znalosti seriálu tento film nemám proč ocenit. Hlavní herci mě strašně srali, především Kevin Dillon, kterej vypadá jak Ethan Hawke po pádu z motorky xichtem přímo na kameň. Záležitost spíše pro mrhače časem. 49% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

"Vojet jí můžeš až pak, teď mluv." Seriál se ke mně zatím nedostal a ani nevím, jestli dostane. Ale tenhle film není vůbec špatný. Čekal jsem něco jiného, úplně jiný příběh (prostě že film co ta parta natáčí bude totální kravina a v druhé polovině to budou nějak zachraňovat), ale byl jsem překvapen, jak málo fekálního humoru se z tohoto filmu vycucalo. Nejde o typickou komedii, není tu moc úplně vtipných momentů, ale člověk se během filmu často přistihne, jak se nevědomky usmívá. Velmi pozitivní, plný krásnejch bab a hlavně neuvěřitelného množství známých tváří, co si střihly nejrůznější camea, ve kterých si dělají ze všeho a hlavně sebe obrovskou prdel. Ps.. tu minutku s Rondou bych asi risknul :D ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Keby som videl seriál, asi by ma to viac bavilo, lebo ty herci mi nič nehovorili a okrem Dilona ani moc nebrali. Takto mi to prišlo len hodne fajn. Hlavne tie camea nemali chybu (najlepšie je s Neesonom). Inak celkom zaujímavé prostredie filmu v Rkovom ratingu, ktoré rozhodne dokáže zaujať. V ďalekej budúcnosti sa k tomu určite ešte vrátim, aby som sa do toho hlbšie ponoril. 70% - 3* ()

salisbury 

všechny recenze uživatele

Můj mozek nebyl nikterak zatížen seriálem Vincentův svět a proto pln neznáma vkročil do této filmové prskanice. Již z počátku dávnověku jsem vytušil, že se nudit nebudu a zejména Jeremy Piven mi před očima vybrousil herecké ambice. Haley Joel Osment nám z Šestého smyslu povyrostl na všechny strany, ale naštěstí s ním povyrostlo i herecké cítění, kterého měl na rozdávání. Skvělé a velmi vtipné byly štěky okoukaných hereckých hvězd. Neeson byl parádní, snad jen kvůli němu to dám znova. Dle mé skromnosti si myslím, že se film povedl a já jsem si prožil nahlédnutí do světa pana Vincenta se stálým úsměvem na rozpraskaných rtech. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

[- Filmový víkend čsfd 2015 -] Seriál neznám a znát nehodlám, je dost možné, že věci v něm jsou vtipné, ale zde nejsou, fakt, fakt ne, camea jsou mnohdy zbytečná a chybí jim nějaký nápad, "záporné" postavy jsou zcela bezzubé a někdo je měl z filmu vystřihnout a raděj se věnovat hlavním postavám, které jsou jen bandou karikatur (tenhle chce bejt režisér a rád pícha, tenhle chce bejt slavnej a rád pícha, případně tenhle je už prachatej dost, ale rád by píchal jen tuhle a konktétní - to jsou jejich jediné charakterové vlastnosti, do koně!). Navíc herci ani moc hrát neumí, například ta hlavnější postava z hlavních má představovat űberhvězdu pláten všech velikostí, ale v průběhu filmu ukáže asi tři výrazy a z nich nejčastěji se tváří jako uzbecký zahradník, který omylem vnikl na gardenparty polských neonacistů a snaží se tvářit, že je to všechno v pohodě. Jediná zajímavá postava (i herecky) je židovský filmový producent Ari (upřímně, už tohle je docela vtipné), ale to je tak jediné, mohlo to dopadnout i na průměr, ale to by scénárista nesměl být debil. Konec hlášení. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • Kevin Connolly si při natáčení fotbalové scény s americkým fotbalovým quarterbackem Russellem Wilsonem zlomil nohu. (willy1)
  • Natáčení probíhalo v Hollywood Hills, v Hollywoodu, Los Angeles, West Hollywood, Beverly Hills, Villa Sophia a v Miami v USA. (willy1)
  • Po titulcích je možné zhlédnout další scénu. (Will_X)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama