Reklama

Reklama

Vyznamenaný veterán z Vietnamu Frank Vega (Danny Trejo) se vrací domů. Společnost ho však zavrhne a on zůstává bez práce i bez lásky. O čtyřicet let později se díky incidentu v autobuse, kdy se zastal starého černocha, kterého terorizovali dva skinheadi, stane místním hrdinou. A lidé ho znovu začnou oslavovat. Jenže jeho štěstí se znovu ztratí, když je zavražděn jeho nejlepší přítel Klondike a policie nejeví žádný zájem věc řešit, a tak se vydává pátrat po zabijákovi na vlastní pěst. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (235)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo nahodil homeless style a rozhodl se srovnat do latě losangelskou omladinu. Nezáleží na tom, že už to před rokem provedl každým coulem coolověji, brutálněji a nekompromisněji jeho árijský bratr v Hobo with Shotgun a předtím ještě Michael Caine, Clint, The Rock, Kevin Bacon, Jodie Foster, Gerard Butler, Charles Bronson... A spousta dalších. Bad Assu se dá odpustit jeho naprostá zbytečnost, ale to nic nemění na faktu, že je to nehorázně nudná sračka. Každý dialog mi chtěl zarputile přivodit blití, ale já jsem statečně odolával až do naprosto debilního závěru, při němž jsem musel chtě nechtě odvracet zrak. A sluch. Neměl bych nic proti, kdyby se celý film mlátili negři a bouralo s autobusy, ale tenhle film je prostě vata a tupé žvásty v laciném hávu navíc s absencí čehokoli jako špetka nadhledu. Vyserte se na Bad Ass, stejný námět byl už natočen tisíckrát a mnohem lépe. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Franka Vegu volajú Bad Ass ( Danny Trejo s fidelovskou bradou ) a je to akčný hrdina ako vystrihnutý zo starého žurnálu. Tento film si zmýlil storočie, lebo táto jazda je príliš toporná a jednoduchá. Za zjavné prešľapy ( je ich viac ako dosť ) treba poďakovať režisérovi, ktorý by mal radšej točiť reklamy. Jedinou záchranou sú niekedy vtipné dialógy a hlášky, ktoré navzdory chybám, robia film prijateľným. Slabší priemer. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Dannyho Treja zase jednou někdo nasral a tak mu tenhle vráskaty sedmdesátník musí rozkopat držku. Bad Ass nemá dobrý příběh, má příšernou akci a Danny Trejo nikdy neuměl hrát nic jiného, než tenhle jeden jediný charakter. Přesto mě tohle ultracéčko potěšilo svou nenáročností, přístupem, hláškama (už mi nkdy nepiš tak zasraně dlouhý smsky, a ty smajlíky? co to má kurva bejt?...), a velmi sympatickou sousedkou. Tnhle film by měl v béčkových vodách slušný potenciál, ale bohužel je prostě až moc vidět, že Danny Trejo kromě sezení a pomalé chůze už nic nezvládne a jeho dublér mě přímo sral. Škoda, slabé 3* ()

Derek 

všechny recenze uživatele

v porovnani so zvyskom video filmov (jcvd a seagaloviek) to ma celkom slusnu akciu (i ked skoda zbytocnej cgi krvy a obcasnych spomalovaciek) a hlavne nenakrucalo sa to v nejakom opustenom hangare... danny trejo celkom ujde a asi i to jedine co nie je len priemerne, zvysok je stale len take tupe becko... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Akce 8/10/// PLUS: úplně mě to vtáhlo a pohltilo, Macheta opět v akci, tedy pardon Frank Vega, který je takový civilnější, lidštější, je to správňák a slušňák, který umí pozdravit, chránit slabé a nevinné, ale taky pěkně rozmašírovat ksichty všem šmejdům, i v českém dabingu je film drsný a nahláškovaný, občas je pohled na hlavního hrdinu úsměvný, ale v dobrém slova smyslu MÍNUS: závěr mohl být možná ještě "výbušnější", už jsme si zvykli na víc, škoda, že Ron Perlman měl v zásadě malou a nepodstatnou roli, občas mi to přišlo lacinější a na choreografie současných akčních filmů, zvláště těch Asijských to taky nemá/// Shrnutí: Neřeknu, že je to velké překvapení, protože jsem čekal, že to bude dobré a na film jsem se těšil, nicméně jsem překvapen přístupem tvůrců a tím že dokázali z Dannyho Treja dostat další možná ikonickou postavu, kterou je snadné si oblíbit, protože se s tím prostě nese*e. Rád si dám pokračování./// Celkem 82%/// ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Frank (Danny Trejo) si bere autobus na pronásledování padoucha a po několika okamžicích docela těžce havaruje – levá strana autobusu je zbořena, chybí světlo atd. V následujících záběrech je autobus opět v pořádku. (pjotri)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Autobusová honička mezi Frankem (Danny Trejo) a obtloustlým Pantherem (Charles S. Dutton) je digitalizovanou alternativní verzí identické honičky z filmu Rudé horko (1988). (Conspi)

Reklama

Reklama