Reklama

Reklama

Vyznamenaný veterán z Vietnamu Frank Vega (Danny Trejo) se vrací domů. Společnost ho však zavrhne a on zůstává bez práce i bez lásky. O čtyřicet let později se díky incidentu v autobuse, kdy se zastal starého černocha, kterého terorizovali dva skinheadi, stane místním hrdinou. A lidé ho znovu začnou oslavovat. Jenže jeho štěstí se znovu ztratí, když je zavražděn jeho nejlepší přítel Klondike a policie nejeví žádný zájem věc řešit, a tak se vydává pátrat po zabijákovi na vlastní pěst. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (235)

mcb 

všechny recenze uživatele

Béčko o naštvaném důchodci a oni z toho udělají vážný film z poselstvím? Neuvěřitelně nudné, špatně napsané a zrežírované. V porovnání s obdobně stylizovaným Somrákem s brokárnou je tohle nevkusná slátanina, která slyšela slova jako nadsázka, humor nebo ironie jen z hodně velké dálky. Ani ten Trejo za nic nestojí. Muthafuckin' Bad. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Zahradník je zpět. Nevláčí s sebou křovinořez ani zahradní bazén, protože tentokrát nekope žádnou zas*anou m.r.k.v.o.ž.r.o.u.t.skou. ligu za Mountfield. Na**ali ho a tak jde všem nakopat p**ele, ať jsou bílý, černý nebo zelený. Není to jen o procházkách za slevama po městě, což si důchodci rádi užívaj .. tahle pomsta by probudila i frajera na kriplkárce. Je fakt, že film není zas tak za břicho se popadající Ass, vlastně ani moc Bad, ale Danny to přežil .. myslím nejen v tomhle bijáku, takže si na starý kolena titul Bad Ass zaslouží. A nezapomeňte, že každá vydřená kačka se ke stáru počítá. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Spatna Prdel /prelozene u nas ako Veteran alebo Mstitel Bezpravi/ je dost podpriemerny film. Jednak reziou a jednak aj dejom a hercami. Najlepsim filmom pana Treja asi ostane uz navzdy nelitostny Souboj s Al Pacinom. Toto bolo len slaboduche becko, ta 1 scena totalne vykradla isty film z 80. rokov /mala napoveda - ten film s A. CiernymCernochom/. 40 % ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Franka Vegu volajú Bad Ass ( Danny Trejo s fidelovskou bradou ) a je to akčný hrdina ako vystrihnutý zo starého žurnálu. Tento film si zmýlil storočie, lebo táto jazda je príliš toporná a jednoduchá. Za zjavné prešľapy ( je ich viac ako dosť ) treba poďakovať režisérovi, ktorý by mal radšej točiť reklamy. Jedinou záchranou sú niekedy vtipné dialógy a hlášky, ktoré navzdory chybám, robia film prijateľným. Slabší priemer. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Tady není co řešit. Používání záběrů z jiného filmu (byť by byly odkoupené) je ubohost nejhrubšího zrna. Je to tak na pěst, že by z toho rejža viděl RUDĚ a bylo by mu zatraceně HORKO. K tomu připočtu fakt, že Trejo prostě není herec a nehodí se pro hlavní (kladnou) roli. Ta ledvinka byla asi vtip nebo co... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Postava Franka Vegu (Danny Trejo) je založená na skutočnom vietnamskom veteránovi Tomovi Slickovi, ktorý sa vďaka internetu "preslávil" bitkou v autobuse. (m.a.t.o.)
  • Film je natočený na základe udalostí v autobuse spoločnosti AC Transit Bus, ktoré nahral jeden z prísediacich a zverejnil na YouTube, kde sa to okamžite stalo hitom. (beso74)
  • Autobusová honička mezi Frankem (Danny Trejo) a obtloustlým Pantherem (Charles S. Dutton) je digitalizovanou alternativní verzí identické honičky z filmu Rudé horko (1988). (Conspi)

Reklama

Reklama