Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doktorka Wendy Carr pomůže Holdenovi a Tenchovi k úspěšnému uzavření prvního případu, když jejich postřehy vedou k zatčení vraha. (Netflix)

Recenze (24)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na scénu prichádza Anna Torv, kolegovia elegantne uzatvárajú prípad vraha starších žien a ich psov a nesmie chýbať ani návšteva psycháča orálne znásilňujúceho odrezané hlavy žien, na čele s jeho matkou. Čiže stále je to viac psychologické, než detektívne napínavé, čo je ale skôr dôvod k radosti, pretože na tak netradične rozprávaný seriál narazíte málokde. Dokonca sa tu ani non-stop nekávičkuje. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja to beriem. Kto od tohto seriálu očakával v každej časti naháňanie sériového vraha, bude sklamaný. Ale to je jeho problém. A treba rýchlo dodať, že niečo na ten spôsob ponúkla zatiaľ každá z troch častí, keďže v každej sa hrdinovia aspoň na chvíľku dostali k novému vrahovi. Ale proste kto bude čakať Sedem, bude z Mindhunter sklamaný. Mne sa to však páči. Pripadá mi veľmi zaujímavé sledovať, ako sa v minulosti vyvíjal prístup k sériovým vrahom (ešte v dobách, kedy sa im takto nehovorilo). V neposlednom rade to má dobrý soundtrack a veľmi sympatické, zohraté ústredné duo. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kecy dávají naprosto krásný smysl. Moc hezky se na seriál nejenom dívá, nýbrž se ho i hezky poslouchá. Tedy když se zrovna neproducíruje na scéně ta otravná přítelkyně hlavního hrdiny. Dlouho jsem neviděl ženu, ze které by mi bylo zle jen z toho, že vůbec existuje. Sere mě hned ze dvou důvodů. Jedním je debilní postava, kterou má ztvárňovat a druhým důvodem je absence hereckého talentu. Naopak mě velmi překvapilo, že drtivá většina vedlejších postav, které dostanou v roli vrahů možnost zazářit jen na pár okamžiků, si počínají podstatně lépe.Tudíž si zbývá položit otázku, který z režisérů převedl svůj obsah varlat do jejího žaludku. Jinak přece podobně neschopné slečny příležitost dostat nemohou. Díl o trošku horší než ten druhý, ale stále drží laťku dostatečně vysoko, abych si ho užíval. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra tenhle seriál má tak skvělou atmosféru panebožee. A vím, že tohle nejspíš říkám pořád, ale Bill s Holdenem maj takovou divnou chemii mezi sebou, ta mě nikdy neomrzí. Holden sám někdy vypadá taky jako psychouš (když už jsme u toho jeho přítelkyně taky, viz. velice sexy psycho sex scéna v koupelně, kterou jsem si patřičně užila), jeho obličej je z 99% poker face jak svině, emoce tady nehledejte. Takže buď trpí zevnitř nebo no.. v další sérii bude vrah Holden. :D Mimochodem už jsem říkala, že ten větší brejlatej cápek (Kelper, Kelpen??) mi dává solidní husinu? A novej člen týmu vypadá jako sympatická ženština. Zkrátka tenhle seriál vypadá fakt dobře, věřím, že se to v budoucnu neposere. Hodnocení: fakt si musím zapamatovat ty jména ježiš/10 ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hold je jasné, ze tohle bude ukecaný seriál, ale ty kecy, tak ty jsou. Scénář tohoto seriálu je na velmi vysoké úrovni. Vyprávění a psychologický rozbor postav je skvělý. Sune se i příběh, který postupně vzniká. Duo dostalo zelenou, začíná se vzdělávat v oblasti psychiky vrahů a řeší případy. Zatím byl jen jeden, což byl vrah starších žen a jejich psů, ale počítám, že kriminální tématika začne přibývat. Nebo v to alespoň doufám. Atmosféra 70 je fajn a naše duo agentů to je naprostá paráda. Dvě skvělé postavy. Na scénu přichází i skvělá doktorka Wendy ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama