Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 1

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (356)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Tady by se dalo stručně říct "S čím kdo zachází, tím také schází.." a bylo by obsaženo vše. Je pravda, že ze začátku jsem se zabývala takovými drobnostmi jako- opravdu by tahle rána dala vzniku takovému cákanci apod., ale to mě rychle přešlo, protože tady nejsme Kriminálka Miami, tady jsme ve filmu zaklep bačkorama a neotravuj.. Celkově by se to dalo shrnout jako lehce podprůměrný veselejší horor, nic, co by vyčnívalo, jen některé hysterické projevy mě trochu rušily, ale co naplat, musíme tam všichni. Hlavní problém je asi v tom, že sice můžete sympatizovat s hlavní one-woman-show slečnou studentkou, ale.. věříte jí to?? Jen díky tomu, že "vyrůstala v těžkých podmínkách"? Já tedy ne. Přesto pro mě 2,5 a zaokrouhlím jako v obchodech směrem nahoru. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Těžká rána přímo do temene. Koho stejně jako mě zklamala Očista a líbily se mu jen masky. Ten by měl u tohoto kousku stejně jako já chrochtat blahem. Opravdu velmi chutná krmě, která by měla lákat na hororovou atmosféru stejně jako na boj jedince o přežití. Přestože by se to nabízelo, tak se nedá říct že by film něco vykrádal. Atmosféra přímo ukázková a vše dokresluje skvělá hudební složka. ()

Reklama

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Starší manželé slaví výročí a pozvou na ní nejenom příbuzenstvo. Brzy začne být jasné, že fleky od zvratek na koberci v koupelně nebudou to nejhorší, co skupinku slavících ten večer potká. Začne je totiž terorizovat několik sadistů prezentujících se ve zvířecích maskách. Zbývá dodat poslední informaci. Byť je to děsivé, krvavé a kruté - zároveň se i zasmějete. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A mám jasno! Co se týče letošní nabídky hororových filmů, nic lepšího (The Conjuring sice prohrál jen o chlup, ale stříbrná příčka taky není žádná ostuda) nemohlo ke konci roku přijít. Nonstop adrenalinová jízda, kterou se vezete od začátku do konce, a během těch 95 minut nemáte chvilku na oddech. Dobrá, tak nutná seznamovačka s rodinou zrovna necáká volty, ale jejich hlavy začnou padat dřív, než řekneš Bloody. You're Next překvapil hned v několika ohledech. Tím nejpříjemnějším prvkem bude určitě hrdinka, která nejenže je nadmíru sympatická, ale je to hlavně pohotový a neuvěřitelně schopný soupeř pro bandu maskovaných zabijáků. Dalším pozitivem je šílené tempo a brutalita, kterou vás Wingard obdaruje. Kromě kuší, drátů a sekyr dojde i na mixér, s nímž se pojí snad nejkrvavější scéna celého snímku. Samostatnou kapitolu tvoří nečekaně humor, kterého sice není moc, ale třeba v závěru působí trošku jako pěst na oko. Naštěstí se tu vyskytuje pouze v podobě hlášek, takže jiných karambolů nebo eskapád se nemusíte bát. You're Next je totiž v prvé řadě našlapaný "Home Invasion" vál, který při porovnání s příbuznými filmy posledních let nemá konkurenci. A pokud ano, i tyhle vzácné případy blednou závistí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Crispian je spolu so svojou priateľkou pozvaný na oslavu 35 výročia svadby jeho rodičov. Oslava sa koná v staršom, opustenom, rodinnom dome mimo civilizácie. O deň neskôr sa postupne pridávajú všetci ostatní súrodenci. Podáva sa večere a "prichádza" prvá hádka. Od počiatku bolo medzi určitými súrodencami cítiť napätie. Toto o "chvíľu" už nikoho nebude trápiť. Všetkých zúčastnených na oslave čaká väčší problém, ako hlúpa výmena názorov – boj o holé životy. Drsné od úvodu. Nebudete si mať kedy vydýchnuť. V prvom zdaní spočiatku obohraný príbeh, ktorí sme už videli, skrýva nejedno prekvapenie. Najsilnejšou stránkou jednoznačne gore a atmosféra. A záver? Presne taký aký má byť. Tento snímok poteší nejedného fanúšika hororu - 90%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Většina filmu byla natočena bez stativu, aby se zvýšilo napětí. (Polgedney)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)
  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama