Reklama

Reklama

Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvod, když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový čtyřnohý člen rodiny Heffleyových, který Gregovi v tomto zábavném filmu pro celou rodinu přichystá nejednu potíž! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (56)

juta 

všechny recenze uživatele

Možná třetí díl není tak vtipný a dětský, jako předešlé dva díly, ale je spíše takový ucelenější, dává větší smysl a i tady jsou situace, kterým se dá zasmát naplno. Vedlejší postavy tu byly také, ale nijak výrazně do děje nezasáhly, což byla škoda, která se dala překousnout díky hlavním aktérům, kteří za ně tu práci odvedli výborně. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Stejně jak u prvních dvou filmů je třeba poznamenat, že kniha je mnohem zábavnější a že postavy jsou už jen svou kresbou legračnější. Snad jen tatínek přidává něco nového, osobitého, zbytek jen kazí dojem předlohy. Pronblémem je, že Greg je v podstatě fracoun, rpzmazlený a nesympatický, což je skvělé v kkreslené knize, ale horší ve filmu, kde je určitá identifikace nutná, obzvlášt, když jde o Gregův deník. Tvůrci to řeší jemnou úpravou knihy, snaží se z Grega onoho sympatáka vytvořit, ale prostě to není ono. U knihy se směju i já, starší divák, u filmu jen sedmiletý syn, starší, v pubertě už ne. A to je prostě málo. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

o dost lepsie ako dvojka i ked od isteho rezisera a to hlavne vdaka lepsiemu scenaru (stale ide vsak len o mozstvo viac menej zabavnych scenok), miera vtipnosti je na urovni jednotky i ked je to tento raz pre starsich (rovnako ako su hrdinovia). hlavna postava gregg je stale totalny hajzlik a rowley s rodinkou su opat najvtipnejsou castou filmu... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Bylo mi již předem jasné, že se filmů nedočkají všechny knihy postupně a spojení Poslední kapky a Psího života naštěstí zafungovalo vskutku dobře. Je sice škoda, že se 4 následující tituly na obrazovky našich televizí nepodívají, jako jejich podrobný znalec musím ale uznat, že by v tomto formátu asi neměly co nabídnout. Přece jen i ta devítka ve Výletu za všechny peníze je už jen slabý odvar. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a přímočaré, vhodné už spíš pro mladší diváky než šestadvacetileté kořeny jako jsem já. Ničím jsem nebyl uchvácen, ale ani mě nic neurazilo, párkrát jsem se zasmál a po shlédnutí ukládám s klidným srdcem do přihrádky označené průměr. Ani parádní Zahn nepomůže k lepšímu hodnocení. 50 % Oblíbená část- osvícení Grega sluncem po roztažení závěsu při hraní videoher ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Postavu Mannyho stvárnili dva herci, dvojčata. (ČSFD)
  • Jedná se o třetí film filmové série, předlohou však byla již čtvrtá kniha série literární. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v Coquitlamu a ve Vancouveru v Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama