Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Pelmeninator 

všechny recenze uživatele

Že ten stupídny šmejd zbalí Peyton List je jediná absolútne nepredvídateľná vec tohoto filmu. Vydržal som to pozerať cca. 30 minút s bratom a aj to len vďaka Rodrickovi, s ktorým sa celkom stotožňujem. Ak sa hlavná postava čo i len minimálne podobá rozkvetu americkej mládeže tak to treba celú generáciu spláchnuť do hajzla. Scénárista bol buď nedocenený génius alebo úplný kretén (možno niečo medzi), humor trápny, problémy medzi rodičmi a synom, na ktorých snímok stavia absurdné. 1* za Peyton a Rodricka... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Můj druhý pokus pochopit, co mě na těch knížkách tehdy, když jsem byl ještě děcko, tak bavilo - v tom smyslu, že jsem se u toho nikdy nesmál, jenom to bylo hodně, hodně čtivé. A na rozdíl od jedničky to tady tak nějak chápu, protože fekální humor tu sice zůstal, ale je ho o poznání míň a celkově jsem se u toho už necítil trapně. Spíš to bylo takové mile debilní, hlavně pro děcka, ale tak co čekat, když i ty knížky jsou pro děcka. Navíc Greg Heffley mi připadá jako dobře vymyšlená postava. Prostě takový obyčejný kluk, který se dostává do průšvihů, potýká se s prvními láskami, má pár přátel, otravného staršího i mladšího bratra... aspoň v něčem málo se s ním bude moct stotožnit většina děcek. A stejně jako byly pro mě tehdy ty knížky čtivé, i tenhle film je víceméně příjemný na sledování, sice trvá zbytečně dlouho a ten humor je chvílemi fakt celkem trapný (např. scéna v kostele), ale překvapivě to docela ušlo. Znova to ale vidět nemusím. Slabé 3* ()

Reklama

waltosin 

všechny recenze uživatele

Bylo to lepší než jednička. Celý film jsem myslel že dám o jednu míň než dávám ted! Presvědčilo mě to jejich kouzelnický vystoupení, jak vypustil toho holuba a von šel k zemi a jak rupla ta truhla to jsem se nasmál dost! Jak se říká smích je zdraví, tak nakonec dávám o jednu víc než jedničce. :) Uvidíme jaký budou další díly, už se na ně ted těším! :) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl o kus lepší než ta předchozí sračka. Ten malý chytrák už mě tak neštval, zato ten jeho debilní mladší brácha. Jak ten parchant mě sral, tady a i v tom filmu předtím. Popravdě si na to už moc nepamatuji. Faktem ale je, že vím, že jsem z tohoto filmu měl o moc lepší pocit než z jeho nepovedeného bráchy. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne to samy, jako minulej dil. Opet to je jen sled vtipne-trapnejch scenek, v duchu pokracovani se obcas az moc tlaci na pilu, takze je to misty fakt uz trochu moc, ale jako celek to zase odsejpa svizne a dokaze to pobavit. Je tu stejny herecky obsazeni, jako v pripade prvniho dilu a prislo mi, ze si postavy na svoje role uz vic zvykly a jsou v nich prirozenejsi, zadny velky herectvi necekejte, ale rozhodne to je lip koukatelny, nez minule. Takze za me vlastne spokojenost, dostal jsem, co jsem cekal a pobavil jsem se. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama