Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (960)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jako zcela nečekaně příjemný překvapení na poli humoru. Když se pánové dohodovali kdo z ních znásilní Emmu Watson, tak jsem se na gauči taky hlásil. Velmi vtipný dialogy, ať už za pomocí vulgarismů a sexismů, například dohadovaní jak maj kluci vedle sebe spát a kdo k sobě bude spát pérama a kdo prdelí k péru, taky dlouhá přednáška o honění trefila mou bránici přesně, ale nejen to. Některý dialogy byly skvělou satirou na snobství a ironie se tady taky dostávala často ke slovu. V žánru komedie se rozhodně jedná o příjemné osvěžení. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen dal dokopy partu ľudí, s ktorými už niečo hral, alebo ktorý hrali podla jeho scenára. Spoločne sa teda zišli pred kamerou aby si zo seba robili prdel. A ono to prdel fakt je. Perfektné obsadenie a brilantný humor, ktorý nepozná konca. Každá postava ma svoju scénu, film ma čím prekvapiť, soundtrack je perfektný a tiež pridáva na vtipe. Film, ktorý nie je určený pre všetkých a v tomto prípade platí pravidlo: čím viac máte napozeraných filmov, tým viac vás bude baviť tento film. 90% - 5* ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To nám tu zase jednou vyrostla zeď, která odděluje tábory intelektuálních svatozářníků a primitivních hovádek. Co se dá dělat, jestli mě dvouhodinovky v kině mají bavit tak, jako tahle, klidně budu hovádko. Hovádko na té straně barikády, kde je větší prčunda. Takže jestli si přeju odstranit zeď, Esterko? Ani náhodou! ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Není konec (World's End) jako konec (This Is the End). Nakonec tento konec nebyl tak špatný. Možná až na ten konec, myslím část závěru. Ale co, konec konců jsem se docela na čsfd projekci bavil. Na konci filmu pobaví i titulky, kde se dozvíme, že Seth Rogen hrál Setha Rogena, Jay Baruchel taky sebe, Emma Watson sebe, Rihanna sebe atd. Nevím jestli to byl úmysl nebo nedopatření, ale standardní oznámení, že veškeré události i POSTAVY jsou smyšlené a veškerá podobnost je čistě náhodná. To že herce z Hollywoodu jejich vlastní filmový průmysl popřel je docela vtipné. Celkem hodnoceno za slabší 4. Tak a to je konec komentáře, který taky mohl mít lepší konec. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $101,470,202Tržby Celosvetovo $126,141,050Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,738,082 //počet predaných kusov 208,487Tržby za predaj DVD v USA $5,174,126 //počet predaných kusov 288,866║ bez skutočnej štavy a iskry natočený povrchný blábol, domáce video Setha Rogena nič viac, toto mohlo maximálne baviť tak američanov /25%/ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Seth Rogen se nechal slyšet, že byl až šokován tím, jak moc se někteří herci dokázali ve filmu navzájem urážet. V jednu chvíli měl dokonce pocit, že by měl zasáhnout a říct jim, že jsou ve skutečnosti přátelé. (SidneyP)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama