Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

alambert 

všechny recenze uživatele

Film s několika dějovými zvraty, které překvapí a potěší. Přesto je jasné, že se tenhle film asi zrovna nestane věcí, kterou bych si pouštěl vícekrát. Morgen Freeman dobrý, ale ne v životní roli. Jinak film nepotěší poměrně vlažnými hereckými výkony, kor ze začátku se mi zdálo, že člověk obviněný z vraždy by asi s úsměvem trochu víc šetřil. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Dvojice scénáristů Yuri Zeltser a Cary Bickley vzala to „nejlepší“ co nabízí seriál J.A.G. a dali dohromady tento produkt. Ne, tak hrozné to možná nebude, ale syndrom „podělaného konce“ se bohužel musel projevit i tady. Snad jako by si tvůrci neuvědomovali, že není nutné diváka „rozdrtit“ závěrečnou pětiminutovkou. A těch (dohromady) deset minut, díky kterým by na konci vznikl jeden velmi nelogický fakt, by šlo lehce vystřihnout. Režisér Carl Franklin se s filmem moc „páře“. S naprosto zbytečnou frázovitostí vypráví děj pomalu – i když je pravda, že ne rozvlekle – a zapomíná na to hlavní na diváka. Na tomto filmu se nedá najít nic, čím by dokázal zaujmout a zapůsobit. Stokrát provařený námět zahraničního průseru americké armády, právnické zápolení, divná tajemství, prochlastaný veterán, který se dokáže vzchopit Ne, děkuji. I když jsem zapomněl na herce. Hlavní trio Ashley Judd, Morgan Freeman a Jim Caviezel se snaží co jim síly stačí, ale co je jim to platné, když hrají v tak špatném filmu. Ano, High Crimes je ten typ špatného filmu, díky kterým si vždycky uvědomím, jak dobrý film je Rules of Engagement , Williama Friedkina. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Vy tiež uveríte všetkému.“ Snaživý režisér kvôli príliš košatej knižnej predlohe a nerozhodnosti producentov, aký film vlastne chcú (napríklad by bolo fajn ujasniť si aspoň žáner), chtiac-nechtiac vyhadzuje von oknom bohatý kasting, atmosféru, tempo, napätie a v neposlednom rade sedliacky rozum. Škoda, koniec totiž naznačuje, že z toho mohla/mala byť samostatná séria (alebo pilot k seriálu?). Pritom Ashley Juddovej a Morganovi Freemanovi to v ZBERATEĽOVI BOZKOV (1997) tak pristalo! ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Thriller, ktorému úplne chýba šťava, vlečie sa a na konci úplne vyšumí do stratena. Celkovo tu nie je nič čo by mohlo zaujať, pointa je predvídateľná takmer od polovice filmu a Freeman tu ani nemusel byť. Niektoré postavy takmer nemajú v konečnom zúčtovaní opodstatnenie a kľudne ani nemuseli existovať. Výsledkom je podpriemerný film z prekvapivo neatraktívneho prostredia žijúci si svojim vlastným životom. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Prostoduchý scénář sráží tuto kriminálku s armádním nádechem do průměrných vod, když závěrečný twist je těžkopádný a překombinovaný. Duo Ashley Judd & Morgan Freeman se sice snaží, ale dojem zůstává spíše rozpačitý. Téma přirozeně stokrát provařené, ať už v amerických seriálech nebo filmech. 5/10! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)
  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)

Reklama

Reklama