Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

elCarda 

všechny recenze uživatele

Kdyz uz jsem to shlednul cele, tak to i okomentuji. V celku se mi film zamlouval. Herecky vykon Ashley byl vzskutku nadprumerny a dejova linije celkem napinava se sokujicim vyvrcholenim. Nicmene vzhledem k tomu, ze se v celem filmu dali snadno najit vzory jinych filmu tak to stalo zaprd. Kdyz se nad tim skutecne zamyslite tak toho "noveho" tam bylo minimum. Hlavni hrdina ma problem s alkoholem, stridave s tim bojuje a prohrava, nakonec samozrejme vyhraje. O soudnich procesech, nebo dokonce valecnich soudech nemluve. V pozadi obrovske spiknuti. A bla bla bla... Nez jsem zacal psat tento komentar, chtel jsem dat tri... ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik (Ashley Judd) naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma (Jim Caviezel) s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí důvtipného právníka (Morgan Freeman), který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru (a dokonce i vlastní život) aby odhalila pravdu. Těžký zločin - nudný thriller z prostředí vojenského soudu. Konec protáhli jen z hlediska komerční nudy. Dějový roviny, že by se v tom prase poznalo. Na to, že zde hrajou hvězdy 1. formátu, tak je to výkon leda tak imbecilních tvůrců. Prve jsem dal 3 teď už nemůžu říci nic jiného než, Kdo si JAG neoblíbil, ať nesleduje "Těžký zločin" ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Srovnávání s protivně prkenným JAGem není úplně na místě. Jednak Morgan Freeman strčí svým charismatem do kapsy celý zmíněný seriál i s komparsem ze všech asi stopadesáti tisíc dílů a druhak se tady něco děje a na postavách vám záleží. Ač jsem byl zlomen únavou (ještě před začátkem, film jako takový na tom nenese vinu), vyvinul jsem maximální úsilí, abych to dokoukal, a to už o nějaké kvalitě svědčí. Každopádně by se ale tvůrci měli jít poučit k filmu Nebezpečné hry, jak se dělají logické zvraty. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu výborné rozohraná aby to tá druhá takmer všetko potopila a u režiséra Carla Franklina zas to nie je nič nové(viď. Prezumcia viny). Veru k dispozícii mal výborných hercov ako Ashley Judd - Morgan Freeman - James Caviezel a len vďaka ním je tento thriller stráviteľný a ako tak v určitých rovinách gradovaní..., o jednoduchosti konca filmu škoda hovoriť ako by nevedel už kam sa posunúť. ║Rozpočet $42miliónovTržby USA $41,543,917Tržby Celosvetovo $63,781,810 ()

Caaslav 

všechny recenze uživatele

dávám 5 hvězd, a to ne kvůli tomu, že by tenhle film byl tak dobrý, ale proto, že ve skutečnosti není zas až tak moc špatný, jak na něj poukazuje zdejší hodnocení. První půlka je poměrně našlapaná, druhá půlka začíná lapat po dechu, ale když může taková ptákovina jako Gran torino být mezi 20-ti nejlepšími filmy dle hodnocení na csfd, tak já můžu být klidně medvídek Pú......................69%...................... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)
  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)

Reklama

Reklama