Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Aniki 

všechny recenze uživatele

Tento filmík opravdu na Oscara neaspiruje a příliš úspěchů nemohl sklízet, předpokládám, ani v době svého vzniku. Caviezel je takový ten béčkový představitel velmi béčkovité ústřední postavy, Judd se tu ukázala naopak jako moc šikovná hérečka počátku nového tisíciletí a pak přišel hlavní tahák snímku, pan "bezva super truper" Freeman v perfektním Stalloneovském dabingu Pavla Rocky Rímského. Toho chlapíka nelze nemilovat. Bohužel se jedná skutečně jen o vyloženě odpočinkový a tak trochu historicko nekvalitní snímek, ve kterém se událo jedno překvápko/dějový zvrat tzv. navíc. Ani já jsem tu poslední zatáčku nejen, že nečekal, ale dokonce ani nevybral. Podprůměr, ovšem nikoliv urážka diváka. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Srovnávání s protivně prkenným JAGem není úplně na místě. Jednak Morgan Freeman strčí svým charismatem do kapsy celý zmíněný seriál i s komparsem ze všech asi stopadesáti tisíc dílů a druhak se tady něco děje a na postavách vám záleží. Ač jsem byl zlomen únavou (ještě před začátkem, film jako takový na tom nenese vinu), vyvinul jsem maximální úsilí, abych to dokoukal, a to už o nějaké kvalitě svědčí. Každopádně by se ale tvůrci měli jít poučit k filmu Nebezpečné hry, jak se dělají logické zvraty. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Film se zajímavým hereckým obsazením, kde hlavní kámen úrazu je scénář. Film má skoro 2 hodiny a za ně se uálo jen málo zvratů (Návštěva v FBI byla opravdu zajímavá ta vstřícnost... Tajně nahraná nahrávka nemohla být jednoznačně u soudu připuštěna..) a konec to pohřbil úplně. Film mohl být jednoznačně lepší než je, ale takto dávám průměrné 3z5. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Súdnych procesov z prostredia armády tu už bolo habadej a tak sa to scenáristi pokúsili posunúť ďalej dvoma prvkami: veľmi výrazným nátlakom na obhajcov aj v podobe pokusov o vraždu, ktorého cieľom bolo vytvoriť napätie a druhá bol prekvapujúci záver kedy sa z nevinného nakoniec vykľul vrah.............. Bohužiaľ spojením týchto vecí logika dostala totálne na frak, čo u takéhoto žánru by sa stávať nemalo . .............. A keď už teda to prekvapenie na záver, načo preboha tá klišeovitá bitka a strieľanie, veď to sa dalo urobiť oveľa lepšie............... Nečakal som od toho veľa a ani som nedostal........... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Ashley Judd opat v spolupraci s Morganom Freeman, tento raz v sudnom dramate s thrillerovym nadychom. ako drama to nie je nic moc extra (pripad je to zaujimavy, ale v sudnej sieni sa film odohrava iba okolo 10 minut), ale ani zvysok prilis nepresvedci i ked sa hlavne postavy snazia (potesi i mlade ucho Adam Scott) a reziseer Carl Franklin dokaze obcas vycarovat slusnu atmosferu... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)
  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno