Reklama

Reklama

Rocky Horror Picture Show: Návrat v čase

(TV film)
  • USA The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again (více)

Obsahy(1)

Nové provedení kultovního komediálního muzikálu z roku 1975 sleduje milence Janet (Victoria Justice) a Brada (Ryan McCartan), kteří narazí na podivný příbytek doktora Frank-N-Furtera (Laverne Cox). Frank-N-Furter, koketní transvestita a šílený vědec zrovna pořádá výroční transylvánské vědecké shromáždění, aby se pochlubil stvořením Rockyho Horrora (Staz Nair) – svalnatého exempláře určeného výhradně k naplnění Frankových tužeb. (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Originál je len jeden - a takisto aj Frank-N-Furter. Piesne v pôvodnej verzii v podaní Tima Curryho boli výrazné, Laverne síce reprezentuje pojem "Sweet Transvestite from Transexual, Transylvania" lepšie, za to jej prejav v speve moc neoslnil a teda ani zďaleka nemal na Timov. Ale úvod sa mi páčil - Science Fiction, Double Feature. Možno táto prerábka osloví nové generácie a dostanú sa tým aj k originálu, čo môžme brať len ako dobrú vec :) A ak aj nedostanú, nebude im pojem "Rocky Horror Picture Show" cudzí. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Laverne Cox dokázala film, aj naprieč rozdielom utiahnuť. Bohužiaľ pokazila Sweet Transvestite, čož je ten najlepší song z celého filmu. Inak sa nemám prečo sťažovať. Mne sa to páčilo, na remake tak ťažkého filmu to splnilo moje očakávania, Rocky mi bol dokonca sympatickejší než v pôvodnom filme, krásne dojímavo si uctili pamiatku Tima Curryho, ktorý ma dokázal, znovu, dojať k slzám. Stratený párik bol roztomilý, Elvis ma rozosmial, travesty show nabudila na ďalší týždeň. Zároveň ale chápem to nízke hodnotenie a keby si mám vybrať, tak, samozrejme, beriem ten pôvodný film. ()

Reklama

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Jako bych se dívala na ročníkové video střední školy pro netalentované děti bohatých a ambiciózních rodičů. Herecké výkony jsou vpravdě otřesné. Proč do hlavní role obsadili ženu, je nepochopitelnou pitomostí. Victoria Justice má ještě k tomu sice velký rozsah, ale pro mě nepříjemné zabarvení hlasu. Snímek kopíruje předlohu do detailů, vlastní nápad téměř žádný. Snad jen ten úvod ve starém kině a náhrobek Mary Shelly na hřbitově, kde se hrdinové zasnoubí. Tohle neměli nikdy pustit do světa. Musela jsem si na spravení chutě hned pustit originál. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Fuj tajbl. Tohle není pocta, tohle je odporné zprznění, které ignoruje naprostou podstatu a aureolu původního Rocky Horror . Hned první věc, která absolutně nesedí je obsazení a kostýmy, tam, kde jsou například charaktery Brada a Janet, zastydlí snoubenci, nastoupí... Ano, modelové, ne nepodobní různým vyrostlým hvězdičkám z disney seriálů (Hannah Montana a podobné kraviny). Rif Raf? V originálě vlasatoplešatec, hubený s obrovským hrbem a démonickým pohledem. Tady? Další tupomodel. A pak ej tu taky Frank-N-Furter, což je šílený transvestita, v originále hranej skvělym a tlamatym Timem Currym, tady v podobě kozaté černošky... Koho kurva napadlo, že je dobrej nápad, aby postavu, která má bejt chlap v korzetu a podvazkách hrát ženská, co vypadá jako ženská a ten korzet nepůsobí nepatřičně, ale sluší ji?! Naprosto mimo (a stejně tak Edieho part, kde nesedí u vůbec nic). Díky tomu jsou všechny Frank-N-Furterovi písně sice dobře zazpívané, ale totálně bez šťávy, absolutně všechny. Totálně. Snad jen Touch a touch a touch me první minutu zní docela dobře. Mimochodem, nemám nic, proti modernizaci, poctám a podobně, protože seriálový Glee předělal Rocky horror naprosto skvěle a obsazení, co typologicky nesedí tam nedává smysl (kozatá černoška jako Frank-N-Furter, Edie). Tohle je takovej zasmrádlej kefír, co ho někdo nechal tejden na poledním slunci. ()

Zmrv odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou muži v černém když člověk potřebuje vymazat paměť !? Hanba těm kdo tohle stvořili, a z******i takovou legendu. Oproti originálu je všechno naprosto špatně, herci a jejich provedení postav a to tak že s výjimkou páně Curryho je to opravdu peklo, jehož vrcholem je provedení Dr. Scotta. Druhým zásadním problémem jsou pak strašlivě zparchantělý verze všech písniček, z nichž taky ani jedna není ani zdaleka hodna prznit moje ušní bubínky, tady mě pro změnu naprosto iritoval Frank'n'Furter. Na týhle ohavnosti prostě není nic hodný pochválení a shlídnutí. -10% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Brad (Ryan McCartan) se zasnoubí s Janet (Victoria Justice) před náhrobním kamenem s vytesaným jménem Mary Shelley. Stejné jméno i data narození a úmrtí měla spisovatelka, která napsala klasický horor „Frankenstein“, jehož hlavním námětem je stvoření umělého člověka. Podobné téma obsahuje také  film, ve kterém Frank-N-Furter (Laverne Cox) oživí Rockyho (Staz Nair). Dalším odkazem na slavný román je písnička „Over at the Frankenstein Place“, kterou zpívají Brad a Janet, když jdou v dešti lesem. (rikitiki)

Reklama

Reklama