Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako čtyřková akční zábava. První útok a útěk metrem na výtečnou, stejně tak vnitřek lodi a atmosféra. Na rozpočet naprosto vymazlené efekty, masky a desing. Navíc se Grillo stává jakousi dvd béčkovou jistotou, plus navázání na první díl zahřálo u srdce. Jenže po přesunu do džungle které předchází naprosto nesmyslná smrt syna hlavního hrdiny se to změní ve vteřině v brutální céčko plné těch nejstupidnějších možných dialogů a zvratů a finální řežba už s dechem nestačí a občas ty CGI efekty a rádoby melodramatické scény vyvolávali neskutečné záchvaty smíchu. Kdybych se předtim zhulil, jednoznačně bych se udusil. Jako by první polovinu točil schopný režisér a v půlce natáčení dostal lehkou mrtvici a zbytek filmu dotočil s pěnou u pusy, lízátkem a retardovaným úsměvem ve tváři. Ze čtyř hvězd sem potom padal strmým pádem, který se tak tak vrátil zpátky na tři * a to jen díky finálním scénám v titulcích, kdy sem si uvědomil, že si z toho tvůrci aspoň dělali srandu. První polovina naprosto senzační, druhá absolutní haluz plná příšerných dialogů a děsivého neherectví Piko Jauwajse.50%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nelehké hodnocení. Bohové vědí, že mám zvrhlý vkus. Že miluju pokleslý brak. Že mám zvráceně rád špatné a levné filmy a la Asylum. Že se šťastně tlemím tam, kde se suchopárně-intelektuální divák chytá za hlavu a řve "no to snad proboha ne!". A tahle filmová halucinace je fakt prvotřídní bizár, ještě šílenější (i epičtější) než první Skyline. Invaze "sklízečů" lidských mozků na Zemi pokračuje a absurdita vévodí všem scénám i dialogům. Jedním z početných zlatých hřebů tohoto opusu je třeba závěrečná kung-fu řežba s emzáckými kyborgy na území indočínského opiového kartelu, točená ovšem v jávském chrámu, s mými oblíbenými jávskými řežebnými trpajzlíky Jajanem a Ikem. Především se ovšem dozvíme proč (a kým) byl vlastně stvořený člověk, nebo že modrá není dobrá. Extrémně výživný scénář by mohl sloužit jako psychiatrická diagnóza a poukázka na doživotní pobyt v pakárně. Ale na druhou stranu mě neskutečně štvala a otravovala naschvál rozskákaná ruční kamera, která bohužel vyvážila předešlé plusy. Jsem zvědavý na trojku s onou sexy orientálkou v roli Rose. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

BEYOND SKYLINE nieje menším filmom, ako jeho predchodca. V Hollywoode a hlavne v tom komerčnom mainstreamovom prúde, sa také niečo proste nenosí. A preto je pokračovanie epickejšie, rozsiahlejšie nielen akciou ( nasúkali sa tu dokonca skvelé bojové scény muža proti mužovi / kto to nečakal pri Uwaisovi, alebo Ruhianovi ?/ a dokonca nejaký ten kaiju súboj ), či výpravou, ale aj príbehom. Stále ale ide len o béčko, ktoré má štandardnú kostru a pohybové znalosti. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarilo útoku uniknúť, a spolu s malou skupinkou ďalších, ktorí sa útokom vyhli, sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. - Vela som od toho nečakal, ale nakoniec z toho je celkom zaujímavý mix žánrov, na ktorý sa mi dobre pozeralo. Síce je tu všetko, čo sa v tomto type hororov vždy nachádza, a tvorcovia sa o nejaké inovácie vôbec nesnažili, ale má to zaujímavé postavy. Frank Grillo je podla mňa pre takéto úlohy silného lídra ako stvorený a v hororovom žánri to je v mojich očiach jeden z najsilnejších mužských hercov posledných rokov. Spomenúť musím ešte aj vynikajúce choreografie súbojov, pretože sa na nich pozeralo parádne a vyzerali v rámci možností aspoň trochu realisticky. Najviac zo všetkého ma ale rozhodne bavil záverečný blooper reel a hlášku 'You're the stupidest fuckin' monster I've ever seen in my life' si budem pamätať ešte dlho. + herec z Mother's Day, The Purge: Anarchy, Demonic a The Purge: Election Year + herečka z The Hallow + herec z Yakuza Apocalypse + herečka z The Offering + herečka z The Purge: Election Year a Get Out ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Scenárista O´Donnell se asi po zkouknutí Skyline chytil za hlavu a dvojku si radši natočil sám. A dobře udělal. Zvolil trochu vyspělejší styl se sympatičtějšími herci a potěšila mě i pointa vzniku naší civilizace. Snad jen těch šaolinů tam bylo v závěru až příliš, úplně by stačil ten americkej policejní Rambo. A pokud si někdo myslí, že tohle bylo oproti jedničce myšlený smrtelně vážně, divím se, že ho z toho nevyvedly ani závěrečný titulky. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama