Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

v současnosti nejlepší pořad o filmu a naštěstí není na rozdíl od pokusů z televize jen reklamou českých filmů, ovšem pořád to rozhodně není nejlepší, například rozhlasové Odvážné palce nezměrně vládnou mocnou silou, ale změnit k lepšímu by stačilo málo. A udělejte jednou nějaký speciál. PS: Kurva chlapi, když už máte na stránkách dost drze napsáno "Největší filmový magazín" tak by bylo záhodno recenzovat většinu filmů, které jdou do kina a ne jen pár největších spektáků a filmů od Magnuska a Trošky. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Na Moviezone hodím denně už pár let a moc mě to baví.Člověk se tam, dozví spoustu věcí a novinek ze světa filmu.A proto jsem byl, jako každý fanda blahem bez sebe, když kluci začali vysílat.Prvních pár dílu bylo slabších, ale pak se to rozjelo a žádný díl nebyl ztrátou času.Kluci moc dobře vědí, že na ně koukají obyčejní lidé, a proto vše vysvětlují jednoduše a zábavně.Už se nemůžu dočkat na nový díly.Jste borci a doufám, že Vám to vydrží. ()

Reklama

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Chlapci tomu rozumí, jsou svými postoji zajímaví a jako filmový fanoušek se v "Moviezone Live!" vždycky dočkám zajímavých recenzí na ty nejnovější bijáky. Tihle geeci mě fakt baví a přál bych jim prosazení v televizi. Když už je na TV Metropol Indián, proč ne Moviezone. Zase si ale nedovedu moc dobře představit, jak by Mr.Hlad se svými sarkastickými poznámkami uspěl u TV před desátou večerní. EDIT: 30 vydání je co do informovanosti a humoru ze všech dílů prozatím nejlepší. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Komentáře a hodnocení vycházejí z několik let starých pocitů a nálad. Nikdo soudný a normálně uvažující by tomu nedal víc jak jednu hvězdu kdyby to sledoval dnes. Narazil jsem na to náhodou na YT a viděl jsem díly 99, 100, 101 a 102 z nichž 102 díl jsem nedokoukal do konce protože ta otřesná arogantní opice (cival) se opravdu nedá poslouchat. Pokaždé co mluví je to hrůza. Nevadí mi jakýsi navážející se humor do kamarádů, ale to co předvedla tahle opice hrající si na redaktora "největšího filmového magazínu" bylo něco tak hrozného že je mi záhadou jak se tihle lidé mohou spolu kamarádit a být nějací přátelé. Hodnocení filmů je jen vedlejší linka urážek a posmívání se jeden druhému - po 3 slovech hurvínka (identifikován jako "imf") byl okamžitě přerušen opicí která mu řekla ať už zase drží hubu že moc mluví a co se týká dalšího sedícího ("rimsy", nebo tak nějak) bylo mu několikrát dost rázně řečeno že je tam k hovnu protože nic neříká (ani se mu nedivím že mlčí). Filmy se hodnotí jen proto že je natočil ten a ten režisér a že tam hraje ten a ten herec. Jakákoliv jiná hodnotící kritéria jsou okamžitě odstavena jinam a jen co se kdokoliv pokusí film nějak vyzdvihnout v něčem jiném než kvůli režisérovi nebo herci, jsou okamžitě přerušeni opicí (pořád tím myslím civala) která jim neustále skáče do řeči. Pokusy o humor jsem okamžitě přetáčel a jakákoliv snaha o humor ze strany opice (civala) vyznívá trapně. Moje hodnocení je 1 hvězda za pár informací které jsem přece jen ocenil. ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Účinkující jsou spíše fanoušky filmu, kteří se sami pasovali na kritiky. Kritik však musí umět v díle číst (viz. jejich bezradnost u Beau is Afraid) a snažit se býti konstruktivní. Před mnoha lety jsem díky nim pronikl hlouběji do kinematografie, ale když se na jejich názory dívám nyní, tak vidím jen unavené zakonzervované chlapy, kteří přeceňují průměrnost a často nejsou schopni číst složitější díla (třeba Lighthouse), načež ani nedocení jejich kvality. Sestava: Cival a Hlad jsou úplně vyřízení. Rimsy a Imf maj lepší vhled a umí díla lépe analyzovat - jen to zrovna nejsou zábavní patroni. Přesto si myslím, že když začnou něco víc rozpitvávat, můžou něco podstatného vystihnout a narušit jinak setrvávající vágnost. Jelikož pořad natáčí večer, tak by se někteří členové raději věnovali něčemu svému. Moderátor Cival tedy v takové případy buď odchází z místnosti nebo začne dotyčného popohánět, ať to zkrátí. Když se mu třeba názor druhého nezdá, tak do toho začne skákat a cpát mu svůj vlastní. O úrovni pořadu to mnohé vypovídá. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama