Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

WTF!!! To si děláš prdel. Nejen, že místní Movizone nepíchači s emo přehazovačkou nám serou do hlav, jak máme film chápat, ale dokonce si sami vytvoří "publicistický pořad"! Což samo o sobě není v největší mrdě, kdyby si ho sami sobě neohodnotili minimálně čtyřmi hvězdičkami (jakože jeden druhému honí podprůměrný vzrůst)... Doprdele to už je fakt moc! P.S: Kucí, neuškodilo by, kdybyste místo filmové teorie pochopili základy filmové praxe, páč ten váš zvuk je na nižší úrovni, než Rathova důstojnost. Takže klidně pište recenze a pak tímhle dílem zase dokažte, že jste jen obyčejný zamindrákovaný kokoti bez špetky péra... ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak máte chuť sledovať necenzúrované (hospodské) reči o filmoch/seriáloch, tak MovieZone Live! je ideálnou voľbou. Banda chlapov hodnotí, porovnáva svoje dojmy, názory a hlavne filmový vkus. Diskuze sú "občas" plné urážok smerujúcich k režisérom, hercom, herečkám a dosť často padajú aj na hlavu niektorého z redaktorov. Nestrojené, úprimné, zaujímavé informácie, bez ktorých si už YouTube neviem predstaviť. Absolútne ideálne ako kulisa k farbeniu figúriek k deskovým hrám. MovieZone Speciál ma však baví viac. ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Jsou to pecky. S klukama se vezu rozhodně na jedné vlně a i když nemusím vždy souhlasit s hodnocením filmů. které nám nabídnou, je další nový díl u mě vždycky vítán. Takže hateři, běžte se bodnout a zkuste taky nějakou konstruktivní kritiku, než že jeden je nečesanej, jeden tlustej a jeden má přehazovačku.. Borci dělají ve svém volném čase to, co je baví.. mluví o filmech, zajímají se o ně a dělí se o své názory a zjištění je paráda a za mě rozhodně i v podání, ve kterém nám to s pravidelnou nepravidelností dodávají. Dávám oba palce nahoru a zdar! ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Účinkující jsou spíše fanoušky filmu, kteří se sami pasovali na kritiky. Kritik však musí umět v díle číst (viz. jejich bezradnost u Beau is Afraid) a snažit se býti konstruktivní. Před mnoha lety jsem díky nim pronikl hlouběji do kinematografie, ale když se na jejich názory dívám nyní, tak vidím jen unavené zakonzervované chlapy, kteří přeceňují průměrnost a často nejsou schopni číst složitější díla (třeba Lighthouse), načež ani nedocení jejich kvality. Sestava: Cival a Hlad jsou úplně vyřízení. Rimsy a Imf maj lepší vhled a umí díla lépe analyzovat - jen to zrovna nejsou zábavní patroni. Přesto si myslím, že když začnou něco víc rozpitvávat, můžou něco podstatného vystihnout a narušit jinak setrvávající vágnost. Jelikož pořad natáčí večer, tak by se někteří členové raději věnovali něčemu svému. Moderátor Cival tedy v takové případy buď odchází z místnosti nebo začne dotyčného popohánět, ať to zkrátí. Když se mu třeba názor druhého nezdá, tak do toho začne skákat a cpát mu svůj vlastní. O úrovni pořadu to mnohé vypovídá. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno