Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (135)

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší recenze, novinky a postřehy ze světa filmu, které je možné v dnešní době sledovat. Občas improvizované, místy nedoladěné, ale zábavné a dělané od srdce. Ukázkový prostředníček všem místním kreténům, kteří místo konstruktivní kritiky umí psát jen sračky a nadávky. P.s. Sorry Civale, ale Mr. Hlad je prostě borec. :) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Na Moviezone hodím denně už pár let a moc mě to baví.Člověk se tam, dozví spoustu věcí a novinek ze světa filmu.A proto jsem byl, jako každý fanda blahem bez sebe, když kluci začali vysílat.Prvních pár dílu bylo slabších, ale pak se to rozjelo a žádný díl nebyl ztrátou času.Kluci moc dobře vědí, že na ně koukají obyčejní lidé, a proto vše vysvětlují jednoduše a zábavně.Už se nemůžu dočkat na nový díly.Jste borci a doufám, že Vám to vydrží. ()

Reklama

Mindf_ck 

všechny recenze uživatele

Chlapský pokec o filmech se vším dobrým i špatným. Někdy hodně vtipné, někdy otravné jako sviňe. Oceňuji široký průřez názory na filmy (pokud Cival všem neřekne, že jsou čuráci a ať jdou do piči) a tím na co čumí Rimsy, zároveň i věková rozmanitost potěší i když to občas bolí, ty vole. Na druhou stranu je fakt, že neustále omývání Logana, trajektů a mývalů (? nebo čeho) už lehce nudí, ale asi to je něco jako tratemark MovieZone. A pokud dojdou vtipy, tak vždycky může Cival říct, že Rimsy vylizuje řitní žlázy drobným živočichům. Pokud mají halo, halo to znamená, že to jsou youtubeři, že jo? ()

Cain(cz) odpad!

všechny recenze uživatele

Každá epizoda je metafyzickým rozjímáním nad podstatou jsoucna. Po odplynutí vyřčených myšlenek, mnohdy v němém úžasu dlouhé hodiny hledím do prázdna, zatímco mne z úst vytékají stroužky slin. Původně jsem chtěl mainstreamově hodnotit plným počtem, avšak posléze jsem si uvědomil, že tím bych urazil podstatu disputací, které poukazují na materiální pokleslost světa nejen toho filmového. A tak ve jménu zde nově utvářeného proudu nihilismu dávám s vděkem odpad. A nyní mne omluvte, tak jako po každé epizodě, sepíši výběr těch nejhlubších myšlenek z aktuální epizody nejen vlastními výkaly na páchnoucí zdi své komnaty. :D CainPulo leta páně 16.10.2017 ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky filmového žánru ten správný internetový pořad, který pobaví, informuje a času u něj rozhodně nebudete litovat. Obrovské plus v něm vidím i v doslova živé komunikaci mezi moderujícími a diváky. Pokud jste fanouškové filmu (což počítám, že na tomto webu je to samozřejmostí), tak doporučení od mé maličkosti máte. 80% P.S. Možná přijde i Karel. ;) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama