Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Video Game High School je vysnívaným projektom prevádzkovateľov úspešného Youtube kanálu "freddiew", na ktorom autori Freddie Wong a Brandon Laatsch každý týždeň vydajú akčne zamerané video na nejakú tému. Prezentujú v nich svoje schopnosti narábať so špeciálnymi efektami za malé peniaze. VGHS je ich prvým "dlhotrvajúcim" projektom, na ktorý peniaze zháňajú s pomocou ručiteľov-fanúšikov.
Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď všetci budú hrať videohry, pretože eŠport bude najväčším športom na Zemi. A najlepší z najlepších sa dostanú na Video Game High School.
VGHS je akčno/komediálna web séria o priateľstve, prvých láskach, ale najmä o perfektných "headshotoch". Sledujeme príbeh mladého FPS hráča Briana, ktorého život uviazol v malom meste, no to sa náhle zmení, keď ho prijmú na vysnívanú školu - VGHS. Brian sa zamiluje, ale aj zapletie a urobí si nepriateľov. Skončia jeho sny v troskách skôr, než vôbec začnú? Alebo sa mu podarí ich vyriešiť a stane sa majstrovským hráčom, na čo bol predurčený? (jaqubko)

(více)

Recenze (78)

Cocacolix 

všechny recenze uživatele

Místy silně nedotažené a některé díly dokonce absolutně zbytečné, pořád ale hodně dobrá minisérie. Vizuální stránka je výborná (F.Wong, co taky čekat), herecký výkony taky ujdou a dokonce i hudba je místy hodně povedená. Nesmyslů je tady sice taky dost (Jak můžou fanoušci někomu fandit, když do hry vůbec nevidí?), ale to platí i pro PP (např. Monster). Ale nevadí, pořád je to pecka! ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

VGHS je sen každého pařana závisláka, který Freddie Wong nechal zmaterializovat ve stylu svých úspěšných youtube videí. Neměl jsem ale pocit, že by mu delší formát nějak svědčit, časem se to líbivé zhmotnění FPS okouká, a je pak víc vidět ta přehlídka klišé teenagerovských seriálů. Každopádně ale po technické stránce, s jeho rozpočtem, je to jako obvykle obdivuhodný výkon. ()

Reklama

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Tři a půl hvězdy, třetí série nebyl můj šálek kávy. Efekty nejlepší, objeví se tu nejvíce hvězd, např. Conan O'Brien nebo McHale, ale VGHS mělo být především zábavné. První dvě série jsou super a člověk se hodně nasměje, kolik je tu narážek na různá odvětví her, kultury nebo klišé. Nejlepší postavou naprosto suverénně byl ředitel Calhoun (Harley z Epic Meal Time), jeho hlášky neměly chybu, druhá nejlepší postava The Law, alespoň v prvních dvou sériích, a krásná Ki. Závidím Tedovi :) Drifting byl super, Field of Fire už tak moc ne. // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, v poslední době mi fanouškovsky sponzorované seriály přijdou mnohem lépe zvládnuté, než to, co je běžně k mání. Tohle je výborný příklad - má to spousty dobrých nápadů, geekovského fanservisu a díl od dílu se zlepšuje i podání divákovi, čili vizuál. A že to nemá pořádnou příběhovou linku? Bitch please, co dneska má? ()

Wayne 

všechny recenze uživatele

První tři díly mě přivedly k přesvědčení, že tohle bude ta nejlepší seriálová parodie na všechny seriály a filmy ve stylu High School Musical. Průběh tomu napovídá - nový hrdina přijde do školy, zamiluje se do nejoblíbenější holky na škole, ta chodí s největším frajerem na škole. Ovšem zde je všechno s velkou nadsázkou a celou první půlku série provází nespočet skvělých hlášek a vtipných situací. Druhá polovina se drží sice na dobré vlně, ale už se ztratil vtip a postavy zvážněli způsobem jaký by v takové komedii neměl nastat. Druhá série si už nedělá srandu z ničeho ani ze sebe. Najednou se objevují úplně obyčejné středoškolské příběhy bez jakékoliv vtipné pointy a seriál se stává tím z čeho si dělal na začátku první série srandu. Chápu, že je to v podstatě amatérský seriál pro mladé, ale bez vtipného pojetí ztrácí význam. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • V 2. sérii byla hlava (helma) postavy ShotBot zdokonalena vizuálně, i co se týče větrání a výplně.V helmě z 1. série se prý podle herce Willa Campose nedalo vydržet více než 10 minut. (Alpachino)
  • Finanční zdroje k natočení filmu pochází z webu kickstarter.com, kde Freddie Wong požádal o podporu ve výši 75 000 amerických dolarů. Jeho výzva však byla několikrát převýšena, a to až do částky 273 725 amerických dolarů. (Endyz)
  • Soundtrack k seriálu nahráli filharmonici města Prahy. (Harroc)

Reklama

Reklama