Reklama

Reklama

Bývalý zločinec Jacob Sternwood je donucen opustit svůj islandský úkryt a vrátit se do Londýna, kde se jeho syn zapletl do zpackaného loupežného přepadení. Detektiv Max Lewinsky ihned ucítí šanci, jak muže, kterého dlouhá léta neúspěšně pronásledoval, konečně dopadnout. Když se ale ocitnou tváří v tvář, začnou odhalovat mohutné spiknutí, které může stát oba protivníky život. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (245)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Solídne budované napätie, istí herci, niekoľko skvelých nápadov (hlavne čo sa réžie týka) a kopa scenáristických failov, ktoré podrážajú nohy inak vynikajúcej akčnej kriminálke. Nový Neľútostný súboj to neni, na to je tam moc vysvetľovania, zvratov a predsa len sme tu o ligu nižšie, no furt omnoho lepšie, než som čakal. 85% ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Snímek vyznačující se ponurou atmosférou a výborným obsazením. Čtvrtou hvězdu přidávám právě za geniální tah obsadit do hlavních rolí Jamese McAvoye a Marka Stronga. Tohle spojení fungovalo bezchybně a hlavně naprosto přirozeně. Ladění do noční modré barvy filmu neuškodilo, otevřený konec byl dobrou volbou. Český název nechápu. Spoiler: obsah uvedený uživatelem topr harley zbytečně prozrazuje příliš mnoho z děje, opravdu si nemyslím, že je dopředu nutné vědět, kdo se s kým proti komu spojí. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Podmanivě natočená britská kriminálka s politickým podtextem, která ale ve výsledku nakonec není tím čím mohla být...Chybí totiž hlubší ponor do postav, který je nezbytný pro to, aby divák víc s děním na plátně cítil. Takhle bohužel zbyly jen figurky v nočním modře nasvíceném Londýně, které se honí a střílí po sobě... ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Nenašel jsem žádnou smysluplnost, zaujetí, dokonce žádné emoce. Nevyvolalo to ve mně vůbec nic, ani špetku emocí. Strašně rád jsem si zavzpomínal na X-mena, v podání Jamese McAvoye, protože tohle k jeho výkonům vůbec nesedí. Jo, akční film, dobrý, ale je to strašně suché a žádné osvěžení ani příchuť nevzešla takřka z ničeho. Ani ten scénář mě nijak neuchvátil. Typický podprůměrný film, s velkým ničím. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Někteří pisatelé to vypíchli až v závěru, já si servítky nebudu brát hned v první větě- kdo to kurde překládal? Hledat film čistě podle názvu, tak se na to nepodívám ani na svatého Dyndy... Teď přikročme k udílení hvězd: jedna hvězda za Marka Stronga, druhá za Jamese McAvoye, třetí za nekomplikovaný příběh na páteční odpoledne, čtvrtá za Marka, pátá za Jamese, minus jedna hvězda za zpomalené scény (u babičky v bytě se sakra nestřílí!), to máme dohromady čtyři. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Keď si Max (James McAvoy) doťahá vodu z kolena, poslednýkrát si potiahne z cigarety, ktorá je očividne dofajčená. Keď ju ale hodí do hrnca s vodou, je vyfajčená iba asi do polovice. (sWONDER)
  • Automobil, kterým jezdí hlavní hrdina ve filmu, je Alfa Romeo 159. (rainman93)
  • Alternatívnymi názvami snímky boli Punch 119 či Betrayer. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama