Reklama

Reklama

Bývalý zločinec Jacob Sternwood je donucen opustit svůj islandský úkryt a vrátit se do Londýna, kde se jeho syn zapletl do zpackaného loupežného přepadení. Detektiv Max Lewinsky ihned ucítí šanci, jak muže, kterého dlouhá léta neúspěšně pronásledoval, konečně dopadnout. Když se ale ocitnou tváří v tvář, začnou odhalovat mohutné spiknutí, které může stát oba protivníky život. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (245)

maddy 

všechny recenze uživatele

Keď sa veľmi chce, a pritom to nejde ....režisér Creevy síce vie, čo chce točiť, bohužiaľ jeho produkt je len béčková britská variácia na hollywoodske akčňáky/thrillery. Namodravých kamerových filtrov je až príliš, ich používanie je prehnané až tak, že aj návšteva babičky pôsobí „ultra cool“, keď si k tomu pripočítame zbytočne prekombinovaný príbeh, do ktorého sa mieša politika a nezáživné až otravné vedľajšie postavy, tak ku konci už je naozaj úplne jedno kto, čo, kedy, ako a prečo. Navyše dopracovať sa s otvorenými očami až k záveru môže byť dosť komplikované vďaka nevyváženú tempu, ktoré strieda bohužiaľ len pár (aj keď celkom solídnych) akčných scén s nekonečnými nudnými rozhovormi, pri ktorých je úplne jedno, že postava A naštvala postavu B. Pozitívom tak ostáva jedine slušné herecké duo – hlavne čoraz obľúbenejší McAvoy (u mňa hlavne po X-Men: First Class), ktorý hrá doslovne o sto šesť, a pár slušných akčných scén ako napríklad úvodná naháňačka v nočných uliciach Londýna alebo tá v chate. Vtedy je badať dynamiku, spád, napätie a zábavnosť stúpa ... tri slušnejšie akčné scény sú ale na 100 minútových film dosť málo. Creevy nie je žiaden babrák a rozhodne má v sebe potenciál a vie ako na to. Nabudúce by si však zaslúžil lepší scenár a vyšší rozpočet, a verím, že by dokázal natočiť solídny akčňý film, potenciál na to má. Vo Welcome to the Punch mu však nohy zrážalo príliš mnoho iných faktorov. CELKOVO: 2* ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Ale jo, budu trochu benevolentnější. Film je to modřejší než šmoula, ale Creevy má kliku, že modrá je moje oblíbená barva. Zvláštní pojetí tohohle english thrilleru je vidět hned v úvodu, kde probíhá honička naprosto nepochopitelně v naprosto vylidněných ulicích Londýna. Akce je dostatek, jen mě na konci neskutečně rozladilo to trapný klišé "povinná kulka pro všechny hrdiny". Odpusťte několik logických lapsů a dostane pár slušně napsaných postav, kterým kraluje pan herec Strong-pokerface. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Vizuál fajn, obsadenie perfektné, ale... Ide o skvelú ukážku neschopnosti rozprávať príbeh. Z prsta vycucaný príbeh rozprávaný akože tak, že postupne odhaľuje pointu. V skutočnosti však ide o riadnu supiditu tváriacu sa ako inteligentný triler (pretože divák nemá šancu premýšľať nad rozuzlením). Finále, kde hrdina všetko zrekapituluje (aj to, na čo sám nemohol prísť) je vyslovene trápne. Veľká škoda. Pri štandardnom poňatí, mohlo ísť o solídne akčné béčko. Vznikol však len tupý film s nelogickým konaním postáv. Je to o to smutnejšie, že tam boli náznaky fakt kultových scén (prestrelka u babičky). Smutné... ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se opravdu dá říkat totální slabota. Bohužel musím říct, že to byla tak naprosto dějově černá díra, že se tu ani McAvoyův výkon neskýtal tak výrazně a byla jsem spíš zklamaná, jakou nevýraznou a nudnou roli na něj tentokrát ušili, protože když si tam za celý film alespoň dvakrát zařve bolestí, je vidět, že to umí, ale reřisér mu k tomu nedal moc šancí. Ostatní herci byli dost béčkoví a nesympatičtí. Vizuálně to pro mě žádná špička nebyla, i když snaha vidět byla, mám ale už v této záležitosti pár jiných favoritů, kteří by tuto modrošedou zářivou parádu hravě převálcovali. Tento snímek nenabízí vlastně vůbec nic, jen nefalšovanou nudu, zmatenost ve scénáří, nepřehledný děj a úplně postrádá jakoukoliv více zapamatovatelnou akci, která by mohla něčím zaujmout. Vůbec nic tam nejede na sto procent, zápletka zcela upadá. Člověk by si ani nevšiml, že se tam něco obrátilo o 360 stupňů, protože to všechno plyne takovým nezaujatým, odfláknutým způsobem. Neopomenu ještě podotknout, že by si zasloužil pěstí ten, kdo překládal název a k dabingu, jenž jsem k mé smůle musela snášet, jsem málem potřebovala pytlík na zvracení, protože jsem to jinak nesehnala. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Chceš pěstí?" by měla býti spíše otázka pro režiséra tohohle stejnojmenného snímku. Spousta černoty (špatně nasvícené), málo povedených dialogů a naprosto ošizená akce s naprosto překrouceným zakončením. Herecký potenciál McAvoye zůstal tak nevytěžený a Pěsťovku poslal do podprůměrného hodnocení... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Automobil, kterým jezdí hlavní hrdina ve filmu, je Alfa Romeo 159. (rainman93)
  • Jacob Sternwood (Mark Strong) nosí hodinky značky Omega Speedmaster Triple. (dyfur)
  • Alternatívnymi názvami snímky boli Punch 119 či Betrayer. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama