Obsahy(1)
Je to neuvěřitelné, ale je to tak. Více než polovina vyprodukovaného jídla se nikdy nedostane na talíře spotřebitelů. Místo toho skončí v kontejnerech nebo na skládkách. Řeč přitom není jen o zkažených potravinách, ale i o naprosto nezávadných produktech, kterým často ještě neprošla záruční lhůta. Jen v zemích Evropské unie potká tento osud 90 milionů tun jídla ročně, což je dvojnásobek objemu potravy, která by stačila k nasycení všech hladovějících na světě. Jak je možné, že dochází k ničení takového množství jídla? (oficiální text distributora)
(více)Diskuze
![3stan](http://image.pmgstatic.com/cache/resized/w60h80/files/images/user/avatars/157/927/157927797_0a0c3a.jpg)
tu s dabingom ak by niekto chcel: https://www.youtube.com/watch?v=6ZrHxZYYOAM
![FFilipCZ](http://image.pmgstatic.com/cache/resized/w60h80/files/images/user/avatars/163/559/163559046_8fe596.jpg)
Jaká to náhoda, zrovna dnes dopoledne jsem četl tento zajímavý článek http://www.novinky.cz/muzi/336116-v-prevratne-restauraci-nevynesli-uz-dva-roky-kos.html a dnes večer mi náhodně byl kamarádem doporučen tento dokument. Už se na něj těším.
![Gladiator15](http://image.pmgstatic.com/cache/resized/w60h80/files/images/user/avatars/167/003/167003011_zzi5bs.jpg)
Dokumenty ako tento, by si zaslúžili oveľa väčší počet hodnotení. Takto to bohužiaľ veľký efekt mať nebude.
myslenka dobra, tema v podstate desivy, ale provedeni docela nedotazeny...strihy nenavazujici, mohli si vic "pochutnat" na padouchach